banner249

Ölen sahibinin başından ayrılmadı

Aydın’da kimsesi bulunmayan ve polis okulu yakınlarındaki bir barakada yaşayan 72 yaşındaki Yaşar Kayrak yaşadığı barakanın önünde ölüp kaldı. Polislerin kovmasına rağmen, Yaşar Kayrak ile yaşadığı öğrenilen kedi bir türlü ölen sahibinin başından ayrılmak istemedi.

Ölen sahibinin başından ayrılmadı
banner240

Edinilen bilgiye göre, Aydın Belediyesi’ne ait polis okulunun üst taraflarında bulunan 5 numaralı kuyunun yanındaki barakada yaşayan ve kimsesiz olduğu öğrenilen Yaşar Kayrak dün gece barakanın önünde yığılıp kaldı. 


Çevrede alkol alan vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sabah hastaneye götürdükleri şahsın öldüğünü görünce, durumu polise bildirip olay yerinden ayrıldı. Ayakları yara içinde olması nedeniyle darp sonucu öldürüldüğü zannedilen şahsın cesedi üzerinde ve hastane kayıtlarında yapılan incelemede 72 yaşındaki kimsesiz şahsın ayağına bir süre önce çivi battığı ve daha sonra oluşan yara nedeniyle şahsın vücudunun bir kısmının kangren olduğu belirlendi. 

KEDİNİN SADAKATİ ŞAŞIRTTI”
Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın ölümü ile ilgili çalışma yaparken, barakanın hemen yanında bulunan bir şahsın olan bitene aldırış etmeden alkol almaya devam etti. Görevliler çalışma yaparken, aşevinin kendisine verdiği yemeği paylaştığı Yaşar Kayrak’ın kedisi ise ölen sahibinin başından ayrılmadı. Barakanın arka tarafından Yaşar Kayrak’ı tanıyan şahıs alkol almaya devam ederken, diğer yanda da polislerin kovmasına rağmen bir türlü sahibinin başından ayrılmak istemeyen kedinin sadakati ise görenleri şaşırttı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER