banner249

Dev projeler nerede?

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın 2019’da seçimlerinde Merkezefendi halkına verdiği birçok proje sözünü gerçekleştiremediği ortaya çıktı. 

Dev projeler nerede?
banner240

2019’da Millet İttifakının adayı olarak seçimlere giren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 yıllık başkanlığı döneminde vaatte bulunduğu birçok projeyi gerçekleştiremedi. 2019’da Denizli Barosu Sosyal Tesisleri’nde tanıtım toplantısı düzenleyen Başkan Doğan, burada 75 proje açıkladı. 

DEV PROJELER NEREDE?
Denizli’ye ikinci bir üniversite kurma sözü veren Doğan’ın, bir diğer dev projesi de belediye hizmet binası olduğu açıklanmıştı. Ancak Başkan Doğan, arada geçen 5 yıla rağmen bu projelerin hiçbirini gerçekleştiremedi. 

HASTANE VE GÜNEŞ TARLASI PROJELERİ DE YOK!
Başkan Doğan’ın Sağlık hizmeti projesi olarak tanıttığı Merkezefendi Semt Polikliniği ile enerjiye yönelik Güneş Tarlaları projesi de gerçekleştiremediği projeler arasında yer aldı. 

KAPALI SAPOR SALONU DA YOK!
Başkan Doğan’ın gerçekleştiremediği bir diğer projesi de Kapalı Spor Salonu projesiydi. Başkan Doğan, 2019’da söz konusu kapalı spor salonu projesi için şu ifadelere yer vermişti, “Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere, ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın modern bir ortamda spor yapabilmeleri için ilçemize dünya standartlarında bir kapalı spor salonu yapacağız. Bu salonda basketbol, voleybol, futsal, güreş, masa tenisi birçok salon sporu rahatlıkla yapılabilecek.”

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Başkan Doğan’ın 2019’da söz verdiği birçok projeyi hayata geçiremedi. İşte o projelerden bazıları şunlardı,
Merkezefendi Üniversitesi 
Merkezefendi Semt Polikliniği 
Belediye Hizmet Binası
Güneş Tarlaları Projesi
Merkez Kapalı Spor Salonu 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER