banner249

Denizli’ye sürprizimiz var

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ak Parti’nin seçim beyannamesine Denizli’nin girdiğini belirterek, “Denizli için çok sürpriz yatırımlarımız olacak” dedi.

Denizli’ye sürprizimiz var
banner240

Ak Parti’nin Denizli Milletvekili adayları belli olmasının hemen ardından parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şahin Tin, Denizli için çok büyük sürprizleri olduğunu açıkladı. 


Aday adaylıkları yarışında gayret gösteren herkese teşekkür eden Tin, “Listede olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Listede olmayanlarla da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Küskünlükler kırgınlıklar olmadı, olmayacak. En büyük hedefimiz, birlik beraberlik içerisinde en güçlü şekilde seçimleri kazanmak olacak. 

Adaylarımız belli oldu. 7 Haziran’da Başbakanın Denizli için koyduğu hedeflere ulaşacağız. 5 milletvekili mutlaka çıkaracağız. Denizli olarak Ak Parti ailesinin seçimlerde en iyi şekilde hizmet vereceğine inanıyorum. 

10’NCU SEÇİMDE DE BAYRAĞI DÜŞÜRMEYECEĞİZ
1 Şubattan sonra il teşkilatlarımızla partinin her kademesiyle şimdiden çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra da aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz. Denizli de en yüksek oyu alarak başımız dik bir şekilde dolaşacağız. Biz bugüne kadar birçok yerel seçimler atlattık. 9 seçim geçirdik. 10’ncu seçimde de bayrağı düşürmeyeceğiz” dedi. 

AK PARTİ’NİN SEÇİM BEYANNNAMESİNDE DENİZLİ VAR
İl Başkanı Şahin Tin, Denizli’nin Ak Parti Genel Merkezi’nin hazırladığı seçim beyannamesine de girdiğine dikkat çekerek, “Denizli için çok büyük bir sürprizimiz var. Seçim beyannamesinde Denizli’nin yer almasıyla büyük yatırımları Denizli’ye kazandıracağız” dedi. 

ADAYLAR 14-15 NİSAN’DA TANITILACAK
Milletvekili adaylarının 14-15 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek toplantıyla tanıtılacağını ifade eden Tin, diğer siyasi partilerin adaylarına da başarılar dileyerek, kavgasız gürültüsüz bir seçim olmasını diledi. 

İLK HEDEFİMİZ BÜYÜK TÜRKİYE 
İlk hedeflerinin Anayasa değişiklini yapacak kadroları meclis çoğunluğuyla kazanmak olduğunu belirten İl Başkanı Tin, “Yeni bir anayasa ile Türkiye ayaklarına takılan prangalardan kendini kurtaracak. Milletimizin huzur ve refahı için buna mutlaka ihtiyacımız var. Geçmişte yaptığımız hizmetler ortada. Biz verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. 7 Haziran’dan sonra Yeni Türkiye’yi tüm dünya görecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER