banner249

Denizli trafiği renkleniyor!

Denizli’de son aylarda otomobillerini elastik sökülebilir sıvı kaplamayla kaplayan sürücüler, Denizli trafiğinde rengarenk görüntüler oluşturmaya başladı.

Denizli trafiği renkleniyor!
banner240

Dünyada otomobil tutkunlarının modası haline gelen elastik sökülebilir sıvı kaplama uygulaması Türkiye’de de yayınlaşmaya başladı. Alman teknolojinin ürettiği Plasti-Art elastik sökülebilir sıvı kaplama Türkiye’de ve Denizli’de otomobilleri süslüyor. Türkiye genelinde 40 bayisi bulunan Plasti-Art, hiçbir şekilde otomobillerin orijinal boyalarına zarar vermiyor. 

HAYAL ETTİĞİNİZ RENKLE KAPLATIN! 
Plasti-Art Denizli Ana Bayii sorumlusu Ahmet Tülek, Opak, Sedef ve Metalik sıvı kaplama kullandıklarını ifade ederek, “Kullandığımız sıvılar Alman teknolojisinin ürettiği Plasti-Art ürünüdür. Bu ürüne ait 250 çeşit renk vardır. -25 ve +55 dereceye kadar dayanıklı olan ürünlerin 5 yıl garantisini veriyoruz. 

Üstelik bu hizmetin söküm garantisini de yine bizler veriyoruz. Ürünümüz arabanın orijinal boyasını korumakla beraber sürücünün hayal ettiği bir tasarımla arabasını kullanmasını sağlıyoruz. Üstelik bu hizmeti 24 saat içinde anahtar teslimi ile müşterimize sunuyoruz” dedi. 

OTOMOBİL TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ 
Denizli’de çok sayıda arabayı Plasti-Art elastik kaplamayla kapladıklarını ifade eden Tülek, “Yakında Denizli trafiğinde çok sayıda rengarenk otomobillerle karşılaşacaksınız. 8 ile 13 kat arasında sıvı kaplama ile bu hizmetin 5 yıllık garantisini veriyoruz. Bu uygulamayı ruhsatta işlenmesi mümkündür. Tüm otomobil tutkunlarını Sümer Mahallesi’ndeki 3 Sanayi Sitesi’ne bekliyoruz. Trafikte fark yaratmak ve farklı olmak tamamen sizin elinizde” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER