banner249

Denizli’den Türkmenlere yardım kampanyası

Denizli’de Taş Medreseli Ülkücüler, Türkmenlere yönelik yardım kampanyası başlattı. Kampanya Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Denizli’den Türkmenlere yardım kampanyası
banner240

Kampanyayı Organize eden eski Ülkü Ocakları Başkanı Av. Recep Akyürek, "Darda ve düşkün durumda olan Türkmen soydaşlarımızı çaresiz ve sahipsiz bırakmayacağız. 


Ne acıdır ki yerlerinden yurtlarından olan Irak ve Suriye’deki Türkmen kardeşlerimiz son umut olarak Türkiye’yi görmektedirler. Biz de onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkmen kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamız Ramazan ayı boyunca devam edecek” dedi. 

“YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ” 
Denizlilileri Türkmen Kardeşlerimizi yalnız bırakmamaya çağıran Akyürek, “Kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız yağ (sıvı), pirinç, un, bulgur, kuru gıda, nohut, fasulye,mercimek, su, çorbalık gibi ürünleri Bayramyeri Ulu Cami yanındaki Çekiç Otopark’a ulaştırabilirler. Parktaki görevli arkadaşlarımız yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır. 

Ayrıca gıda yardımlarının yanı sıra maddi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız yardımlarını makbuz karşılı yapabileceklerdir. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan yardım kampanyamız, mübarek Ramazan ayının ardından ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Yardım kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 549 749 65 93 nolu telefondan gerekli bilgiyi alabilirler” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER