banner249

Denizli 2014’e ‘Merhaba’ dedi

Denizli’de başta siyasiler olmak üzere, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları yeni yıl dolayısıyla birer mesaj yayınladı.

Denizli 2014’e ‘Merhaba’ dedi
banner240
Yeni yıl dolayısıyla haber merkezimize ulaşan mesajları aynen yayınlıyoruz. İşte o mesajlar… 

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ 
Milletçe hep birlikte 2013 yılını bitirdik, 2014 yılına girdik. 2014 yılının Denizlili hemşerilerime, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Küresel dünya ekonomisinde yaşanan olumsuzluklara rağmen, Türkiye ekonomisi bu krizlerden en az etkilenerek 2013 yılını tamamladı ve 2014 yılına yeni umut ve yeni hedeflerle girmiş bulunuyoruz. Türkiye ekonomisini 2013 yılında olumlu bir tablo halinde geride bırakıyoruz. 2014 yılını ise daha fazla verim alacağımız bir yıl olarak umut ediyoruz ve heyecanla karşılıyoruz. 

DENİZLİ VALİSİ ABDÜLKADİR DEMİR
Ülkemizin büyüme anlamında Dünya liderliğini yakaladığı 2013 yılı, Denizli için de önemli yatırımların gerçekleşmesine imkân sağlamıştır.Bugün Denizli İllerin ve Bölgelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında 10’ncu, ihracatıyla Türkiye’de 8’inci olup, yıllık 2 milyonu aşan turist sayısı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden birisidir. Şüphesiz Denizli’nin 2014 yılında daha etkili bir mesafe alma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2014 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; çalışma arkadaşlarımın ve tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Her günü hizmetle dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2013 yılında Denizlimizi bir çok ilkle tanıştırdık. 2014 yılında da Denizli Belediyesi aynı anlayışla çalışmaya devam edecek. Bizim için yeni yıl, yeni hizmetler demektir. Hiç kuşkusuz 2014’de yepyeni projelerle Denizli'nin kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak. Her yeni yıl, bizler için yeni umutlar, yeni planlar, yeni hizmetler demektir. Hepimiz 2014’den kendimiz için, ailemiz için, kentimiz için, ülkemiz için güzel şeyler bekliyoruz. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." 

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI NECDET ÖZER 
Denizli Ticaret Odası olarak, ilimizin ve Ülkemizin kalkınması adına ekonomik ve sosyal anlamda her zaman olduğu gibi 2013 yılını, İlimizde ekonomik hayatı doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeye önem vererek çalışmanın gayreti içinde, oldukça yoğun geçirdik. 2014 yılında da aynı amaç doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. 2014 yılında toplumumuzun huzur, barış ve kardeşliğinin pekişmesini gönülden dilediğimiz gibi tüm insanların yeni yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum. 

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Acısıyla, tatlısıyla mutluluğu ve hüznü birlikte yaşadığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Geriye doğru baktığımızda şükürler olsun ki, boşa geçmemiş hep çalışılmış üretilmiş ve insanımızın daha çok mutlu olabilmesi için gayret sarf edilmiş bir yılı görüyoruz. Yeni yılda da durmayacağız. Daha aydınlık bir Türkiye için, daha çok gelişmiş bir Denizli için var gücümüzle koşturacağız. 2014 ve takip eden yılları ülkemizin, denizlimizin ve tüm insanlığın barış, kardeşlik ve mutluluk içerisi içinde geçirmesini temenni ediyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER