banner249

CHP’nin ikinci ‘Mansur’ adayı Denizli’den geliyor

Ankara’da Mansur Yavaş’ın adaylığıyla ilgili kriz yaşayan CHP, ikinci bir krizle karşı karşıya kalması bekleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, eskiden MHP'de Gençlik Kolları başkanlığı ve ANAP Grup Başkanvekilliği yapmış Beyhan Aslan’a Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için teklif götürdüğü iddia edildi.

CHP’nin ikinci ‘Mansur’ adayı Denizli’den geliyor
banner240
Alınan bilgilere göre, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Beyhan Aslan bir akşam yemeğinde biraraya geldi. Kılıçdaroğlu'nun bu yemekte Beyhan Aslan'a adaylık teklif ettiği ileri sürüldü. Beyhan Aslan’ın doğruladığı görüşme için şu ifadelere yer verdi, “Böyle bir görüşme oldu. Ama görüşme esnasında CHP'nin ikinci adamı Adnan Abi'nin de bulunacağını düşünmüştüm yoktu. 

Adaylık konusunda görüşüm soruldu. Partide benim ismim konusunda bir uzlaşma olursa ve abim Adnan Abi'nin de olumlu görüşü olursa neden olmasın? Ama ben üyesi bile olmadığım bir siyasi parti de oluşabilecek bir kavganın tarafı ve unsuru olmak istemem. Seçimi kazanmak için Mansur Yavaş bir örnektir. Bu uygulama Denizli'ye yansırsa benim ismim üzerinde bir konsersiyum olursa aday olabilirim."

Beyhan Aslan'ın gençlik yılları döneminde MHP Gençlik Kolları Başkanlığı daha sonra Anavatan Partisi İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve Grup Başkanvekilliği yaptığı biliniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER