banner249

İstifa çağrılarına sert tepki!

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, ilk yarının istedikleri gibi geçmediğini belirterek, ikinci yarıda daha iyi olacaklarını söyledi.

İstifa çağrılarına sert tepki!
banner240

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ligde geride kalan ilk yarıyı değerlendirdi. Son günlerde takım içinde huzursuzluk olduğu gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Özsoy, "Her kulübün çektiği sıkıntıları Denizlispor’da çekiyor. Maddi anlamdaki sıkıntıları ligdeki her kulüp gibi biz de yaşıyoruz. 


Denizli kamuoyunun bildiği gibi Denizlispor’a sabit anlamda gelen gelir yok. Bütün gelirleri temlik altında, bizde yönetim olarak kısıtlı imkanlarla elimizi taşın altına koyduk. Bu takım küme düştü denilirken, takımı güçlü bir yönetimle devraldık ve düşme hattından uzaklaştırdık. 

Ligin ikinci yarısında gereken transferleri yapacağız. Eksik mevkileri tespit ettik ve takıma yararlı olacak oyuncular alacağız. Lig deneyimi olan ve isim yapmış pahalı transferler yapabiliriz ancak öncelikle Denizlispor’un geleceğini düşünmemiz gerekiyor" dedi.

Hedeflerinin Play-off olduğunu vurgulayan Özsoy, "Denizlispor’a sıcak para gerekli ve biz göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık 5 milyon TL ödeme yaptık. Futbolcuların maç başı primlerini dağıttık ancak transfer ücretleri noktasında sıkıntı yaşıyoruz ve bu sıkıntıyı aşmak için çalışıyoruz bir yandan da geçmiş dönemdeki futbolcuların paralarını ödüyoruz bir yandan mevcut sıkıntılarla boğuşuyoruz. Zor günlerinde devraldığımız kulübü yüz üstü bırakmak yerine yalnızca taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak bunu başaracağız. Bizim şu an tek istediğimiz bu kulübe destek olunması" diye konuştu. 

Boluspor maçında yapılan istifa söylemlerini hatırlatılmasını üzerine Özsoy, "Yapılan istifaya çağrı bu taraftara yakışmıyor. Geçmiş dönemde görev yapanlara da istifa edin dendi. İstifa ettiler, bu iş çocuk oyuncağı değil. Bir kaç kendini bilmezin söylemi ile istifa etmeyiz. Biz bu göreve istifa etmek için gelmedik. Yusuf Şimşek ile yollarımızı demokratik bir şekilde ayrıldık. Yerel yönetimlerin desteği olmazsa kulüplerin ayakta kalması zordur biz yönetim olarak gerekeni yapıyoruz. Denizli futbol kamuoyu da gerekeni yapmalı" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER