banner249

Daha başkan olmadan çözmeye başladı!

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, tarafından seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde, mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine dile getirdiği iki önemli konuda çalışmalar başladı.

Daha başkan olmadan çözmeye başladı!
banner240

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her mahallede seçmenin büyük ilgisi karşılanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerinin yıllardır istediği ancak bir türlü yapılamayan sorunlarına da sahip çıkıyor. Aralık ayı başında kentin nar ve ayva deposu, birçok eğitim kurumunun da bulunduğu Irlıganlı Mahallesi’nde yıllardır yapılamayan yolla ilgili mahalle sakinleriyle birlikte yaptığı açıklama ses getirdi. Mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği, Türkay Berberoğlu’nun da dile getirdiği yol sorunun çözümü için bölgede iş makineleri çalışmaya başladı.

DERDİNİZ DERDİMİZDİR

Gittiği her mahallede, ilçe sakinlerine bir çöp poşeti bile dağıtamayan beceriksiz belediye yönetimine karşı halkın haklı tepkisiyle karşılaştığını anlatan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ‘İlçe sakinlerimizin dertleri bizim derdimizdir’ dedi. Irlıganlı’daki yol sorunun çözümü için mahalle sakinlerine söz verdiğini hatırlatan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Mahalle sakinlerimizle birlikte yol sorunun yaşandığı bölgede Aralık ayı başında yaptığımız açıklamayı, nasıl olduysa yıllardır mahallenin sesini duymayan yöneticiler duydu. Bölgede iş makineleri geldi ve yol sorununun çözümü için çalışmalara başladı. Demek ki yapılabiliyormuş. Yıllarca halkın, bölgeden gelip geçen şoförlerin ve mahalle sakinlerinin tepkisini çekmeye gerek yokmuş. Biz söyledik onlar yaptı’ dedi

NİHAYET GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI DA BAŞLADI

Dönemin belediye başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından temeli atılan inşaatının bir bölümü yapıldıktan sonra çürümeye terk edilen ve 5 yıldır tekbir çivi bile çakılmayan Pamukkale Gençlik Merkezi’nde çalışmalar, İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’nun yaptığı açıklamalar üzerine yeniden başladı. Her gün halkın arasında, seçmenle birlikte olan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu’nun dikkat çekip kamuoyuyla paylaştığı ikin önemli sorunun çözümüyle ilgili başlatılan çalışmalar üzerine ilçe sakinleri arasında ‘Türkay Berberoğlu, söylüyor, onlar yapıyor’ yorumları yapılmaya başlandı.

Dönemin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından başlatılan inşaatının bir bölümü yapıldıktan sonra çürümeye terk edilen ve beş yıldan bu yana bir çivi bile çakılmayan ‘Pamukkale Gençlik Merkezi’ ile ilgili olarak da çok açıklama yaptığına dikkat çeken Berberoğlu, ‘Gençlik merkezi zamanında büyük törenlerle temeli atılan, büyük manşetlerle duyurulan iddialı bir projeydi. Ne olduysa inşaat birden durdu, bina çürümeye terk edildi. Beş yıl bir çivi bile çakılmadı.

Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine ben burasıyla ilgili çok açıklamalar yaptım. Milli servetin çürümeye terk edilmemesi gerektiğinin üstüne basa basa söyledim. Seçime sayılı günler kala yine kıvrak bir hareketle gençlik merkezinde inşaatlar yeniden başladı. Halkımızın savurganlığa israfa hiç tahammülü yok. Seçim çalışmasıyla ilgili gittiğim her mahalle de burasıyla ilgili halkımızın seçmenimizin şikayetlerini dinliyordum.

BU PARALARA YAZIK DEĞİL Mİ?

Bu projeyi de biz söyledik onlar yapmaya başladı. Pardon beş yıldır neredeydiniz, burasının tamirat parası yapım için harcanan paradan daha çok olacak. Bu paralara yazık değil mi?  Halkın parasını hiç kimse böyle çarçur edemez. Halkımızın desteğiyle sandıktan çıktığımızda yaşanan tüm sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Seçimden seçime değil, her zaman mahallelerimizde, halkımızın yanında olacağız. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER