banner249

Pamukkale’ye bakan yok!

Denizli’de İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pamukkale Mahallesini ziyaret eden Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Koca ilçe ismini oradan aldı, Pamukkale’ye bakan yok” dedi

Pamukkale’ye bakan yok!
banner240

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gittiği her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve desteğiyle karşılanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerinin yıllardır istediği ancak bir türlü yapılamayan sorunlarına da sahip çıkıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin de ismini aldığı Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ve seçmenle bir araya gelen Türkay Berberoğlu, “Seçim çalışması için gittiğim her mahallede olduğu gibi, Pamukkale Mahallesi sakinlerinin de dertleri büyük. 

Pamukkale adını taşımalarına rağmen, halkımız hizmet alamayan bir mahalle de yaşıyor. Evlerinde iş yerlerinde ziyaret ettiğimiz, mahalle sakinlerimiz, çocuk parkı, ailelerin oturup zaman geçirebilecekleri bir park, pazar yeri, düğün salonlarının olmadığından şikâyet ediyorlar. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin ziyaret ettiği, ilçenin ismini aldığı Pamukkale mahallesinde yaşayanlar kendilerine hizmet sunamayan bir yönetimle karşı karşıya kaldıklarından şikâyetçiler. 31 Mart gecesi yetki bize verildiğinde mahalle sakinlerinin isteklerinin hepsinin yerine getirileceği sözünü veriyorum. Mahalle sakinlerimizle birlikte burayı adına yakışır bir hale getireceğiz. İlçe sakinlerine bir çöp poşeti bile dağıtamayan beceriksiz belediye yönetimi sayesinde ilçenin yılları heder oldu gitti. Bunun hesabı sandıkta sorulur. Seçimden seçime değil, her zaman mahallelerimizde, halkımızın yanında olacağız. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER