banner249

Pamukkale hasretine son vereceğiz!

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Pamukkale ilçesinde yaşayıp UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan, her yıl 2 milyondan fazla turisti ağırlayan Pamukkale’yi hiç gezmemiş insanların bulunduğuna dikkat çekerek, ‘Pamukkale ile Pamukkaleleri buluşturacağız’ dedi

Pamukkale hasretine son vereceğiz!
banner240

Pamukkale İlçesinde, gittiği her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve desteğiyle karşılanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan, her yıl 2 milyondan fazla turisti ağırlayan, dünyanın en beyaz tepesi Pamukkale’de Kocaçukur Bölgesindeki vatandaşlarla sohbet etti.

PAMUKKALE'YE GİRİŞ FİYATLARI ÇOK YÜKSEK

Pamukkale’ye giriş fiyatlarının yüksek olması nedeniyle Pamukkale ilçesinde yaşayıp daha hiç Pamukkale’yi, travertenleri, antik şehir Hierapolis ile antik havuzu gezmemiş insanların bulunduğuna dikkat çeken Türkay Berberoğlu, ‘Pamukkale gezisi Kocaçukur’un içindeki gölün etrafını turlayıp travertenlere karşıdan bakmak, ördeklere ekmek atmaktan ibaret değildir’ dedi.

PAMUKKALE TRAVERTENLERİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

İlçe sakinleri ile Pamukkale travertenleri buluşturacak önemli projeleri hazırladıklarına dikkat çeken Berberoğlu, ‘Dünyanın diğer uçundan insanlar gelip Pamukkale’yi travertenleri gezip ziyaret yapabiliyorken, Pamukkale ilçesinden 20 kilometrelik mesafeden Pamukkale’ye hiç gelmemiş, travertenlere çıkmamış antik havuzu ziyaret etmemiş insanlarımız var.

Ekonomik sıkıntının her geçen gün derinleştiği günlerde, giriş parasının yüksekliğinden ötürü ilçe sakinleri Pamukkale gezisini hep erteliyor. Buna dur diyecek projelerimiz hazır. Pamukkale ilçe sakinlerimizin beyaz cenneti kolay ve ücretsiz gezmesi için belediye olarak çalışma yapacağız.

Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER