banner249

Coşkulu karşılama!

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Şirinköy Mahallesi'nde deyim yerinde ise büyük bir miting yaptı.

Coşkulu karşılama!
banner240

Mahalle sakinlerinin büyük bir coşkuyla karşıladığı Subaşıoğlu "Bizi böyle coşkulu ve sevgi ile karşıladığınız için teşekkür ederim" dedi. AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi İlçesi'nde ayak basmadık yer bırakmak istemeyen subaşıoğlu, Şirinköy halkıyla buluştu. Yüzlerce kişi tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Subaşıoğlu, yağan yağmura rağmen Şirinköy Mahallesi'nde show yaptı. Şirinköy Kıraathanesi'nde halkla bir araya gelen Subaşıoğlu, projeler hakkında bilgiler aktardı. 


SUBAŞIOĞLU'NA DENİZLİSPOR DESTEĞİ 
Seçim çalışmaları çerçevesinde Şirinköy Mahallesi'ne giden Subaşıoğlu'na  Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy da eşlik etti. Denizlispor Başkanı Özsoy'la kucaklaşan Subaşıoğlu, Konuşmasında Denizlispor'un son 3 maçta göstermiş olduğu başarısından söz etti. Denizlispor'un 3 maçta 3'er puan aldığının aldığını dikkat çeken Subaşıoğlu, "Denizlispor son 3 maçta üçer üçer gidiyor. Denizlispor'u tebrik ederim. Başarıların devamını dilerim" dedi. 

ŞİRİNKÖY'DE PANKARTLALA KARŞILANDILAR 
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Şirinköy'de halkla buluştu. Gövde gösterisine dönen etkinlikte Subaşıoğlu'nun konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Subaşıoğlu'nun resminin yeraldığı pankartları kaldıran halk Subaşıoğlu ve ekibini bağrına basarken, " Bizler sadece ve sadece hizmet için yola çıktık. Alnımız ak, partimiz AK bizim sevdamız ise halk" diyen Subaşıoğlu projelerini ve hedeflerini anlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER