banner249

Çöp ve moloz yığınları temizlendi

Mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri anında değerlendiren Şehzadeler Belediyesi, Nurlupınar pazar yerini çevreleyen boş arazide biriken çöp ve moloz yığınlarını temizledi.

Çöp ve moloz yığınları temizlendi
banner240

 Çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması yapılan alanı gören vatandaşlar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti. Nurlupınar Mahallesi pazar yeri çevresinde bulunan boş arsalara moloz ve çöp dökülmesi mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Konuyla ilgili artan şikayetler üzerine, Şehzadeler Belediyesi harekete geçti. Söz konusu alanda gerekli çalışmalar başlatılarak, alan moloz ve çöp yığınlarından temizlendi.


 Vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Nurlupınar sakinlerimizin ihtiyaçlarını karşıladıkları pazar yerini çevreleyen boş arazide biriken molozlar, hem mahalle sakinlerini hem de pazarcı esnafımızı sıkıntıya sokuyordu. Belediyemize gelen şikâyetleri değerlendiren ekiplerimiz, söz konusu alanla ilgili çalışmaları başlattı. 

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz pazaryeri ve çevresinde yaptıkları çalışmalar neticesinde alanda bulunan çöpleri ve moloz yığınlarını temizledi. Daha sonra çevredeki ağaçları budadı. Ekiplerimiz yaklaşık 3 günlük çalışma sonucunda, alanı temiz bir hale getirdi. Bu ve buna benzer çalışmalarımız bazı mahallelerde de yapılmakta; vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde karşılamak için ekiplerimiz canla başla çalışmaktadır” dedi. 

Moloz ve çöp yığınlarından temizlenen boş araziyi gören mahalle sakinleri, Şehzadeler Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER