banner249

Çok güzel hareketler bunlar

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, Kınıklı’da karşılaştığı Ak Parti Adayı Gürlesin’in babasıyla kucaklaşıp, sohbet etti.

Çok güzel hareketler bunlar
banner240

30 Mart Seçimleri’nin kentteki en güçlü isimlerinden biri olan CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Karahayıt belediye Başkanı İbrahim Vural’ın dostane tavrı ve içtenliği görenlerden tam not alıyor. Gününü gençlere ve üniversite öğrencilerine ayıran Vural, Kınıklı bölgesinde bu kez Ak Parti Adayı Gürlesin’in babasıyla karşılaştı. Baba Gürlesin’le kucaklaşıp sohbet eden Vural, “Pamukkale için hangi sonuç daha hayırlısıysa o olsun” diye konuştu. 


ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN YOĞUN İLGİSİ 
Üniversiteli gençlerin Denizli Belediyesi’nin PAÜ’deki tüm öğrenci kesimlerinden daha ziyade belli bir kısmına yönelik hizmet ürettiği iddialarını da dikkatle dinleyen Vural, “Biz bunların hepsini çok iyi biliyoruz. Yalnızca üniversiteler için uğraşan özel bir ekibimiz var. Bu arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu sizlerin okulunda okuyor, sizlerin arkadaşları. Biz bu öğrencilerin olsa olsa şu sorunları vardırla yola çıkmıyoruz, sorunlarız neyse bizzat sizden öğreniyoruz” diye konuştu. 

ÇOK GÜÇLÜ GELİYORUZ 
Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vural, seçim gezisi sırasında CHP Pamukkale İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyelerini de ziyaret etti. Burada genç CHP’lilerle görüşen Vural, “Allah’ın izniyle çok güçlü geliyoruz. Bunu bizler değil sokaktaki insanımız söylüyor. Yaşlı teyzelerimiz söylemiyoruz, esnafımız söylüyor, iş adamlarımız söylüyor, bugün bir kez daha şahit olduk; gençlerimiz söylüyor” diye konuştu. 

VURAL BU KEZ GÜRLESİN’İN BABASIYLA KUCAKLAŞTI 
Bölge ziyaretleri sırasında AKP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’nin babası Ramazan Gürlesin ile karşılaşan Başkan Vural, Baba Gürlesin ile bir süre sohbet etti. ‘Seçimlerin sonunda Pamukkale için en hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan Pamukkale’nin kazanması’ mesajı veren ikilinin dostça sohbeti dikkat çekti. Başkan İbrahim Vural daha önce de seçim bölgesinde karşılaştığı Ak Parti adayı Gürlesin’le kucaklaşıp, kendisine başarılar dilemişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER