banner249

Çılgın Balon Futbolu Denizli’de

Dünyada ilk kez Norveç’de oynanan Çılgın Balon Futbolu artık Denizli’de…

Çılgın Balon Futbolu Denizli’de
banner240
Denizli’de Okan Kiraz adlı girişimci 2009’da ilk kez Norveç’te oynanan Çılgın Balon Futbolunu Denizli’ye getirdi. Çılgın Balon Futbolunu oynamak isteyenler, 0533 293 51 68 nolu telefonu arayarak rezervazyon yaptırıyor ve istediği halı sahada bu oyunu oynayabiliyor. 

Okan Kiraz, Çılgın Balon Futbolu hakkında şu ifadelere yer verdi, “Çılgın Balon futbolu, Özel malzemeden yapılmış 1.20 cm çapında bir balon. İçinde emniyet kemerleri ve tutacak yeri olan futbolu erkeklerden ziyade bayan ve çocukların eğlenceli bir şekilde oynayabileceği, stres atabileceği, vakitlerini değerlendirebileceği, gülebileceği zevkli bir aktivite. Bu oyun Norveç’te 2009’da yılından beri oynanan bir oyun. Türkiye’ye ise 2013 yılının Mart ayında getirdik. Distribütör olarak başladık. 

Denizli’de ise satmaktan ziyade kiralayarak herkesin oynamasına vesile olalım dedik. Tüm halı sahalarda oynanabiliyor. Oynamak isteyenler bizi aradığında nerede oynamak istediğini ve saatini söylerse eğer o zamanlama bizim için uygunsa oynayabiliyorlar. İçerisinde emniyet kemerleri tutma yerleri var hava alma ile ilgili sorunu yok yere düştüğü zaman bile patlama riski yok. 

Oynandığı yerde çeşitli güvenlik önlemleri alınıyor. Şayet oynandığı yerde delici veya kesici bir şeye maruz kalırda patlarsa da havası hemen sönmüyor. Dünyada da bugüne kadar herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmedi” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER