banner249

Çiftçiler Uçar’ı bağrına bastı

Çivril ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bilal Uçar’a özellikle çiftçiler büyük ilgi gösteriyor.

Çiftçiler Uçar’ı bağrına bastı
banner240

Kahve toplantılarına yüzlerce köylü katılırken Uçar ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi Çivril ve köylerinde hem vatandaşlarla hem de bölgedeki çiftçilerle bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bilal Uçar, yoğun ilgiyle karşılanıyor. 


Özellikle Çivril bölgesi gezilerinde mahallelerdeki çiftçilerle kahve toplantılarında bir araya gelen Bilal Uçar’ı vatandaşlar gece geç saatlere kadar dinliyor. Özellikle Çivril ve çevresinde yaşanan don felaketi sonrasında yaraların kısa sürede sarılması için çaba harcadıklarını belirten milletvekili Bilal Uçar, "Yaşanan don felaketi nedeni ile bölgede çiftçilerimiz zarar gördü ancak zararları tespit edildi ve önümüzdeki günlerde vatandaşların zararı en kısa sürede giderilecek" dedi. 

Vekil Uçar dan müjdeyi alan çiftçiler uzun süre Bilal Uçar’ı ayakta alkışladı. Çiftçilerin halinden en iyi çiftçinin anladığını belirten Uçar” Bende çiftçi bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. Ürünlerinin don felaketi karşısında zarar görmesi herkesi üzer. Biz AK Parti hükümeti olarak çiftçilerimizin zararını en iyi ve en hızlı şekilde karşılayacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER