banner249

Ciddiyetsiz aday adaylarıyla işimiz olmaz!

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, ‘Denizli’ye Deniz Getireceğim’ açıklamasında bulunan aday adayı Mehmet Uğur Tatar için sert konuştu. Örki, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ciddiyetsiz aday adaylarıyla işleri olmayacağını belirterek, Tatar’ın aday adaylığının iptali için genel merkeze başvuru yapacağını söyledi.

Ciddiyetsiz aday adaylarıyla işimiz olmaz!
banner240

Denizli’ye Deniz Getireceğim’ açıklamasıyla bir anda Türkiye gündeminde konuşulan en renkli Belediye Başkan aday adayı Mehmet Uğur Tatar için partisinin il başkanından veto geldi. Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Tatar’ın yaptığı aday adaylığı için genel merkeze başvuracağını ve bunun iptalini isteyeceğini açıkladı. 


Örki, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında şu ifadelere yer verdi, “Açıklama esnasında aday adaylarının yanında oluşumuz onları desteklediğimiz için değil aday adaylarının olursa yanlış adımlarını düzeltmek içindir. Aday adaylarının açıklamalarından önce kendileriyle görüşüp açıklamalarında sadece kendilerini tanıtmalarını ve kesinlikle proje açıklaması yapmamalarını istiyoruz. 

Zira Ak Parti sadece ve sadece gerçekleştirebileceği projeleri milletimizle paylaşır. Üzerinde günlerce aylarca ve yıllarca düşünülmüş çalışılmış projeler milletimize vaadedilir. 

Vaadedilmiş ne varsa onun peşine düşülür her ne pahasına olursa olsun vaad yere düşürülmez. Evet partimizin kapısı herkese açıktır evet aday adayı olan kişiler basın açıklaması yapabilir ancak bu kapıdan giren kişilerin de parti menfaatlerine ciddiyetine uygun davranması gerekir. Denizli'ye deniz getireceğim diyen bir kişinin ciddiyeti samimiyeti sorgulanır. Ciddiyetsiz aday adayları ile de işimiz olmaz. 

Kimseyi desteklediğimi deklare etmem ancak aday adaylarından bir kişiyi desteklemediğimi deklare ediyorum o kişi Denizli'ye deniz getireceğim diyen bir kişidir. Bu kişinin aday adaylığının reddedilmesi için de Genel Merkez nezdinde girişimde bulunacağım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER