banner249

CHP kadınları Anadolu yollarında

chp kadın kolları genel başkanı hilal dokuzcan, ''chp kadınları anadolu yollarında'' projesi kapsamında aydın'a geldi.

CHP kadınları Anadolu yollarında
banner240
CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz;u ziyaret eden Dokuzcan, burada yaptığı konuşmada, partisinin kadın örgütlerinin etkin olması için çalışma yaptıklarını anlattı. Bu kapsamda 7 bölgeyi gezdiklerini ifade eden Dokuzcan, şöyle konuştu, ;;Çalışmamızı üç ana başlıkta topladık. Birincisi kadın örgütü içerisinde Türkiye genelinde kadın profilimizi çıkarmak, kadınlar arasında birlik ruhunu artırmak ve bölgelerarası tanışma ve birlikte hareket etme hedefini taşıyoruz. İkinci önemli hedef, seçimler öncesi yerel ve genele özgü kadın politikaları oluşturmak. Üçüncü hedef ise CHP kadın örgütünün Türkiye kadınlarıyla buluşmasını sağlamaktır.;;

Aydın ilinin bu projede ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Dokuzcan, belediye başkanının kadın olmasının bu ayrıcalığı getirdiğini belirtti. Dokuzcan, daha sonra Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu;nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerçioğlu, kadınların bir ülkenin geleceğinde söz sahibi olması ve siyasette aktif görev almalarının çok önemli olduğunu belirterek, kadınların partileri iktidara getirdiği gibi, iktidardan da götürdüğünü söyledi.

Kendisinin kadınlara çok önem verdiğini vurgulayan Çerçioğlu, ;;Kadınların sorunu ortak. Çözüm ne yazık ki iktidar partisinden gelmiyor. Bizim iktidarımız kadınların desteği ile gelecek. Kimse merak etmesin;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER