banner249

Erginer, “Bütün çalışmalarımız 3 puan için olacak”

manisaspor teknik direktöür reha erginer, ligde bu hafta samsunspor ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Erginer, “Bütün çalışmalarımız 3 puan için olacak”
banner240
Enginer, Tarık Almış Spor Tesisleri;nde düzenlediği basın toplantısında, Tavşanlı Linyitspor karşında elde ettikleri galibiyetin ardından bunu galibiyet serisine dönüştürme hedeflerini Göztepe maçıyla sürdürdüklerini ifade etti.

Galibiyet serisini Samsunspor maçıyla devam ettirmek istediklerini belirten Enginer, ;;Ligde iyi futbol oynayan etkili takımlardan Samsunspor;u ağırlayacağız. Zor bir maç yine bizi bekliyor. Hiçbir maç kolay değil. Bütün çalışmalarımızı 3 puan alacak şekilde yürütüyoruz. Bu maçta en büyük güç taraftarımız olacaktır. Artık taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz;; dedi.

Enginer, ligde iyi oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, ;;Oynadıkça daha iyi bir ekip olacağız. Skorla beraber iyi oyunun da olması sevindirici. Her geçen hafta iyi futbolumuzun üzerine bir şeyler koymak istiyoruz;; diye konuştu.
Takım kaptanı Hüseyin Tok ise ekip olma yolunda ilerlediklerini belirterek, ;;Birbirini tamamlayan bir ekip olmak istiyoruz. Bunu da başarma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER