banner249

CHP, Honaz’da atama yaptı

CHP'de istifa genelgesi ile yönetimi düşen Honaz'a genel merkez tarafından atama yapılırken, Babadağ'da istifa eden başkanın yerine kadın başkan seçildi.

CHP, Honaz’da atama yaptı
banner240

CHP Honaz ilçe teşkilatının yönetim kurulu üyelerinden 10'unun belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için istifa etmesinin ardından ilde tek kadın ilçe başkanı olan Serpil Gürel'in yönetiminin düşmesi sonucu, Genel Merkez tarafından atama yapıldı. 


CHP Genel Merkezi, bir yıldır Honaz ilçe başkanlığını yürüten Serpil Gürel'in yerine Yaşar Gündoğdu’yu atadı. Atamanın tebliğ edilmesi ile CHP Honaz ilçe başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Eski başkan Serpil Güler, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, yeni atanan Yaşar Gündoğdu'ya başarı diledi. 

CHP Honaz İlçe Başkanı Yaşar Gündoğdu da, Honaz’da birlikte güzel işler başaracaklarını belirterek, en kısa sürede kongreye giderek yeni ilçe başkanını seçeceklerini kaydetti. Öte yandan, Babadağ ilçesinde CHP İlçe Başkanı İsmail Danacı’nın yerel seçimde aday adayı olmak için görevinden istifa etmesiyle boşalan ilçe başkanlığına, yönetim kurulu daha önce kadın kolları başkanı olan Aydan Tarakçı'yı seçti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER