banner249

CHP’de sandıklar açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü, 9 ilçede gerçekleştirdiği eğilim yoklaması sonuçlandı.

CHP’de sandıklar açıldı
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü, 9 ilçede belirleyeceği belediye başkan adaylarını yapılan eğilim yoklamalarıyla belirledi. İşte seçim sonuçları… 


MERKEZEFENDİ’DE ARİF BALKANAY ÇIKTI
Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Teoman Sancar ve Arif Balkanay yarıştı. 2934 üyeden Teoman Sancar 791, Arif Balkanay da 1020 oy alarak Merkezefen Belediye Başkan Adayı oldu.

PAMUKKALE’DE İBRAHİM VURAL ÇIKTI
Pamukkale Belediyesi için üç aday yarıştı. 3342 üyeden Ahmet Divarcı 644, Selahattin Koçdemir 426, İbrahim Vural ise 729 oy alarak Pamukkale Belediye Başkan Adayı oldu. 

BAKLAN’DA ALİ BEŞPARMAKKAYA ÇIKTI
Baklan Belediyesi için 2 aday yarıştı. 100 üyeden İsmail Kaplan 30 oy alırken, Ali Beşparmakkaya 33 oy alarak Baklan Belediye Başkan adayı oldu. 

BEKİLLİ’DE MUSTAFA BAŞKAFA ÇIKTI
Bekilli Belediyesi için 5 aday yarıştı. Ancak seçime üç aday girdi. 135 üyeden Mustafa Örküt 13, Ömer Demir 55 oy alırken mevcut başkan Mustafa Başkafa 58 oy alarak Bekilli Belediye Başkan Adayı oldu. 

ÇAL’DA AHMET HAKAN ÇIKTI 
Çal Belediyesi için 5 aday yarıştı. 490 üyeden Mehmet Özen 14, Ersan Tarhan 25, Osman Başlar 45, Hüdayi Gölgesiz 118, Ahmet Hakan ise 195 oy alarak Çal Belediye Başkan Adayı oldu. 

ÇARDAK’DA ALİ ALTINER ÇIKTI 
Çardak Belediyesi için 4 aday yarıştı. 180 üyeden Gülnaz Oral 25, Alaattin Tagay 34, Gökhan Aktürk 49 oy alırken Ali Altıner 64 oy alarak Çardak Belediye Başkan Adayı oldu. 

HONAZ’DA MEVLÜT KURBAN ÇIKTI 
Honaz Belediyesi için 2 aday yarıştı. 337 üyeden Serpil Gürel 6 oy alırken Mevlüt Kurban 174 oy alarak Honaz Belediye Başkan Adayı oldu. 

SARAYKÖY’DE RIFAT KAPANCIOĞLU ÇIKTI 
Sarayköy Belediyesi için 2 aday yarıştı. Ancak mevcut Belediye Başkanı Orhan Karaköse seçimlerde adaylıktan çekildi. 610 üyeden Rıfat Kapancıoğlu 417 oy alarak Sarayköy Belediye Başkan Adayı oldu. 

SERİNHİSAR’DAN HÜSEYİN GEMİ ÇIKTI 
Serinhisar Belediyesi için 2 aday yarıştı. 294 üyeden Ramazan Savurmuş 97 oy alırken, Hüseyin Gemi 181 oy alarak Serinhisar Belediye Başkan Adayı oldu. 

Yapılan seçimler sonrasında parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Tüm Denizli’ye demokrasi dersi verdiklerini belirterek, güzel bir seçim gerçekleştirdiklerini söyledi. Seçim sonuçlarının yanı sıra kamuoyu araştırma sı da bizler için önemli. Genel Merkezimiz seçim sonuçlarını en doğru şekilde değerlendirecektir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER