banner249

DİGEM personeline güvenlik eğitimi

denizli il Özel idaresi personeline hizmet içi eğitim kapsamında "güvenlik tedbirleri" semineri verildi.

DİGEM personeline güvenlik eğitimi
banner240
İl Özel İdaresi hizmet binasında düzenlenen seminerde, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Polis Memuru Erhan Yıldız, Özel idare personellerine, "günlük yaşantıda oluşabilecek olumsuz durumların önlenebilmesi, zararların minimize edilebilmesi ve hırsızlığa karşı alınacak önlemler" ana başlıkları altında bilgilendirme semineri verdi.

Evden hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve son dönemlerde artan cep telefonu kontör hırsızlığına karşı alınabilecek güvenlik tedbirleri hakkında ilişkin bilgiler veren polis memuru Yıldız, ev ve işyeri hırsızlıklarına karşı birinci ve ikinci katlardaki balkon kapısı ve pencerelere mutlaka sağlam korkuluklar yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

Yıldız, personeli, evlerinin kapı zillerine açık isim yazılmaması konusunda uyarıda bulundu. Kapı zillerine açık isim yazılmasının ;hırsızlara davetiye çıkarmak; olduğunu kaydeden Yıldız, posta kutularının da sık kontrol edilmesi ve varsa gelen postanın zamanında alınması gibi birçok konuda bilgiler aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER