banner249

Çelen, “Denizli’nin jimnastik Salonuna ihtiyacı var”

türkiye jimnastik federasyonu başkanı suat Çelen gençlik hizmetleri ve spor il müdürü ahmet ibanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çelen, “Denizli’nin jimnastik Salonuna ihtiyacı var”
banner240
Jimnastik Federasyon Başkanı olduktan sonra ilk ziyaretini Denizli’de gerçekleştiren Suat Çelen Denizli’de açıklamalarda bulundu. Çelen, Denizli’nin Jimnastiği en çok önemseyen illerden biri olduğunu sadece sporcu olarak değil hakem ve antrenör olarak da önemli değerlere sahip olduğunu, Pamukkale Üniversitesinde görev yapan Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu’nun olimpiyatlarda görev aldığını ve ülke olarak bundan çok mutluluk duyduğunu belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu federasyon başkanını ağırlamaktan çok mutluluk duyduğunu Denizli’nin cimnastikte hem sporcu olarak hem de tesisleşme olarak adından daha çok söz ettireceğini belirtti.

İl Müdürü İbanoğlu ve Başkan Çelen Cimnastikle ilgili etkinlikleri yerinde izlemek için cimnastik antrenman salonunda hocaları ve sporcuları ziyaret etti. Başkan Çelen antrenman salonunda yaptığı konuşma sırasında Denizli’ye daha donanımlı ve daha modern bir cimnastik salonu yapılmasının ihtiyaç olduğunu, İl’e böyle bir tesis kazandırılması durumunda federasyon olarak her türlü malzeme desteği sağlayacağı sözünü verdi. Antrenman salonunda sporcu velileri ile de sohbet eden il müdürü İbanoğlu ve başkan Çelen velilerinde görüşlerini aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER