banner249

Büyükelçiden sanayicilere ziyaret

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi VikaMazwiKhumalo, ekonomik ilişkileri geliştirmek ve işbirliğini artırmak amacıyla Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Büyükelçiden sanayicilere ziyaret
banner240

Denizli İşadamları Derneği (DİAD) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) davetlisi olarak Denizli'ye gelen Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi VikaMazwiKhumalo, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. 


Ziyarete, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi VikaMazwiKhumalo’nun yanı sıra, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, DİAD Başkanı Erdem Aydın ve dernek üyeleri katıldı. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M.Abdülkadir Uslu tarafından karşılanan Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi VikaMazwiKhumalove beraberindeki heyete bölge hakkında bilgi verildi. 

Türkiye'nin ihracatında en büyük paya sahip illerin başında Denizli'nin geldiğini, özellikle tekstil ürünlerinin ön plana çıktığı kenti ziyaret ederek işadamları ile birebir görüşmek için geldiklerini söyleyen Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi VikaMazwiKhumalove beraberindeki heyet daha sonra bölgede bulunan bazı tekstil fabrikalarını gezdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER