banner249

Bu okul çocuklara biniciliği de öğretiyor

Denizli anaokullarından Çavuşoğlu Anaokulu haftalık gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında binicilik etkinliği düzenledi.

Bu okul çocuklara biniciliği de öğretiyor
banner240

‘İngilizce benim ikinci anadilim’ sloganıyla okul öncesi eğitimde yabancı dile önem veren Çavuşoğlu Anaokulu, bunun dışındaki etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. 


Etkinliği gerçekleştiren Çavuşoğlu Anaokulu Müdürü Gülnur Güler, "Ata binmek çocuğa paylaşma duygusu, doğa ve hayvan sevgisi kazandırmakla birlikte çocuklarımızın sosyalleşmesine de katkıda bulunuyor. Bu yüzden elimizden geldiğince doğa ile iç içe etkinlikler yapmaya gayret gösteriyoruz. 

Ayrıca çocuklarımız at çiftliğinde doğayı keşfederken farklı bir etkinlik olarakta taş çeşitlerini incelediler. Doğal koşullara göre taşların uzun zamanlarda oluştuğunu öğrenen öğrencilerimiz yaptıkları gruplama çalışmalarıyla kaygan, pürüzlü, parlak, sert, parça, bütün gibi çeşitli kavramları da pekiştirdiler. Sonrasında ikindi kahvaltımızı at çiftliğinde açık havada gerçekleştirdik. İngilizce şarkılar söyleyerek eve dönüş hazırlığını yaptık ve güzel bir gün geçirdik" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER