banner249

Bu işin arkasında Pensilvanya var!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de partisinin mitinginde konuştu. Başbakan Erdoğan, “17 Aralık komplosunun arkasında Pensilvanya’daki zat var” dedi.

Bu işin arkasında Pensilvanya var!
banner240

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de partisinin mitinginde konuştu. Başbakan Erdoğan, “Bu işlerin arkasında Pensilvanya’daki zat var. 17 Aralık komplosunun fikir babası. O kasetler oradan çıkıyor, montajlar oradan çıkıyor’’ dedi. 


Yaklaşan yerel seçimler öncesi illerde miting düzenleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de yaklaşık 40 bin kişiye seslendi Alanda geniş güvenlik önlemleri dikkat çekerken, gazeteciler de özel arama noktalarından aranarak geçti. 

Alan AK Parti bayraklarıyla donatılırken, alanda açılan “Karanlıklar üzerine bir güneş gibi doğan, mazlumları koruyan, zalimlere karşı duran, dünyada tek lider Recep Tayyip Erdoğan” yazılı pankart dikkat çekti. Meydanı çevreleyen bir evden ise, “Tarih eğilip bükülenleri değil dik duranları yazacak” yazan bir pankart açıldı. 

Zaman zaman izdihamın da yaşandığı mitingde fenalaşan bazı kadınları sağlık görevlileri ambulanslara taşıdı. Bu sırada ‘ Kısa adam eşittir iblis’ yazan bir pankart koruma ekipleri tarafından toplatıldı. Mitinge Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milletvekilleri de katıldı. 

CHP GENEL MÜDÜR KASETLE BAŞA GELDİ, BAŞKA KASETLE ORADAN GİDECEK” 
Kendisini bekleyen binlerce kişiden geç kaldığı için helallik dileyerek sözlerine başlayan Başbakan Erdoğan, “Bu gün Denizli farklı, bambaşka. Denizli kabına sağmıyor. Denizli coşkusuyla, heyecanıyla bir başka güzel. Rabbim kardeşlimizi birliğimizi yol arkadaşlığımızı daim etsin, 30 Mart seçimleri hayırlara vesile olsun. Sırtınızı hiç kimseye dayamadan çok çalıştınız, beklentiye girmeden kendi yağınızda kavrularak yatırım yaptınız, ürettiniz, ihraç ettiniz. Denizli’yi, ülkeyi büyüttünüz. Denizli her övgüyü hak ediyor. Denizli bizim için ayrı bir öneme sahip’’ dedi. 

Cumhuriyeti ve ülkeyi daha üstlere çıkarmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Erdoğan, “Hizmet ettiği için, yatırım yaptığı için AK Parti taşlanıyor. Türkiye’de ne sıkıntısı var biliyor musunuz? Muhalefet sıkıntısı var, muhalefet yok. Türkiye’de biz muhalefetsiz iktidarız. Sıkıntımız bu. Saldırıların hiçbirine boğun eğmedik. İçeride huzuru, dışarıda kardeşliği savunacağız. Kim ne derse desin bizim önümüzde 2023 hedefleri var. 2023'te 2 trilyon dolar milli gelire, 500 milyar dolar ihracata ulaşacağız. Yüzde 4 büyüdük, bu yürüyüşü kimse durduramaz’’ diye konuştu. 

17 Aralık’ta Türkiye’yi yavaşlatmak için komplonun devreye sokulduğunu kaydeden Erdoğan, “Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir darbeci bunlar kadar acziyet içine düşmedi. 17 Aralık darbesi güya CHP desteği ile yapılacaktı. CHP sokakları tahrik edecekti. Bir Anayasa Mahkemesi’ne başvurmayı beceremediler. Yıllardır her yasayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdılar, iki kez gittiler başları önlerinde geri geldi. 

Birinde yasa cumhurbaşkanımıza gitmeden Anayasa’ya gittiler, ret cevabı aldılar. İkincide dava dilekçelerinde noksanlıklarından ret cevabı aldılar. Anayasa Mahkemesi’ne başvurmayı beceremeyenler bu ülkeyi nasıl yönetecekler? Bunlara beş koyun teslim edin, kaybeder. CHP’nin genel müdürü kasetle iş başına geldi. Kasetle gelen orda durur mu, o da başka kasetle gidecek onu bekliyor şimdi’’şeklinde konuştu. 

“HERKES MONTAJCI OLDU” 
Çıkan kasetlerle ilgili de konuşan Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü, “CHP genel müdürüne daha ne yapsınlar. Yine bir kasetler silsilesi gidiyor. Herkes montajcı oldu. Geçenlerde arkadaşlara söyledim, montaj teknolojisi ilerledi CHP Genel Başkanı için de montaj kaset çıkarttılar. 

Meclis’te anayasaya aykırı olmasına rağmen dinletmeler, dinlemeler yayınlıyor. Yalancıdan başbakan olmaz diyor. Tek doğru söylediği bu. Yalancıdan, yolsuzluk içinde olandan başbakan olmaz, onun için başbakan olamadınız. Bu millet CHP’ye iktidar vermedi. Tek sermayeniz var, yalan, yolsuzluklarla dolu bir yaşamınız var. Bu genel müdür önce SSK Genel Müdürü olduğu zamana baksın. Hastanelere gittiğiniz zaman kuyruklarda bekliyorduk, ilaçları alamıyorduk. Hayatı palavralarla dolu, dürüstlük yok. Rahşan affı çıkmasa o da içerideydi. Rahşan affı ile yırttı.’’ 

“BU İŞİN ARKASINDA PENSİLVANYA'DAKİ ZAT VAR”
“Bu işlerin arkasında Pensilvaya’daki zat var” diyen Başbakan Erdoğan, “17 Aralık komplosunun fikir babası. O kasetler oradan çıkıyor, montajlar oradan çıkıyor. Peygamberimizi Miraç’tan indirip kamyona bindirip arkasından gidiyorlar. Kendi televizyonlarından çıkıp beddua ediyorlar. Bir Müslüman Müslümana beddua eder mi? Savaş Ay vardı gazeteci. Bir röportaj yapıyor. O zaman Türkiye’deydi. 

Savaş Ay’a diyor ki ‘Cebrail Türkiye’de parti kursa desteklemem diyor. Çok enteresan. Tatlı sınırları zorlayan ifadeler siyasete karşıymışlar. Onun için Türkiye’de hükümet devirmeye, fitne yapmaya çalışıyor. Bunlarda fitne, iftira, fesat var. Biz bütün bu olanlara karşı ya sabır diyoruz. Evinize ablalar ağabeyler gelebilir. Bunlara, ‘Biz halimizden memnunuz, biz bu ülkede çok ızdırap çektik. 

Kızımızı başörtülü okullara gönderemiyorduk, şimdi gönderiyoruz. Sen gidebiliyor muydun’ deyin. ‘İmkanınız varsa kurun partinizi çıkın, Türkiye’den kaçan hocanız gelsin partinin başına geçsin, siyaset yapın’ deyip uğurlayın’’ dedi. 

Muhalefet partisi MHP’yi de eleştiren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti, “MHP var bir de. Etliye sütlüye dokunmadan okyanus ötesinden konuşuyordu. Üç kafadarlar dünyaya kendilerini güldürüyorlar. Bunların ciddiye alınacak yerleri yok. Cürümleri kadar yer yakamayacaklar, onu bile beceremiyorlar. 

MHP hükümet oldu, Ecevit’le birlikte. MHP bu ülkede hükümet kurdu. Neden 5 yılı doldurmadınız. Bunlar yönetmeyi bilmezler. Ananasla, tespihle kurulan tezgah buraya kadar. Biz bunlara takılıp kalmayacağız. Komedi filmi izler gibi üç kafadarı izleyip yolumuza devam edeceğiz. 

CHP, MHP ve paralel yapıya gönül vermiş kardeşlerim. Gelin bunların dershanelerinden çocuklarınızı çekip alın, okullarına gidenleri alın, devletin okulları yeter, bunlar sülük gibi emdi. Sülük kirli kanı emer, bunlar temiz kanı emdi. Çekip alın çocukları, bunlar beddua seansları ile ilgili tüm iktidar ile ilgili bu olur mu ya. Bunlar bunu da yaptılar. Birileri hayır diyorsa yurtlarından attılar. Bunların her şeyi sömürü üzerine, bu oyunu hep birlikte bozacağız.’’ 

Telefonların hukuksuz şekilde dinlendiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, “Bunların hazırladığı tuzak kendi başlarına dönecek, bumerang gibi onları dönüp vuracak. Paralel yapı ile yargı ve emniyete sızmışlarla 3 yıl boyunca birbirleri ile ilgisi olmayan telefonları dinlenmiş. Başbakan olarak benim telefonum dinlenemez yasaktır. Bunlar beni de dinlemiş düşünebiliyor musunuz? 

Ortam dinlemesi ile cumhurbaşkanını, askerleri, milletvekillerini, enerji bakanını dinlediler. Bunlarda yasa dinleme yok, bu kadar ileri gittiler yakalandılar. Şimdi bunların inlerine gireceğiz. Her şeyi yavaş yavaş. Biraz zaman alacak ama 30 Mart’ta alacağımız oylarla farklı bir dönem başlayacak” diye konuştu. 

30 Mart’tan güçlenerek çıkacaklarına inandığını belirten Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “İnanıyorum ki 30 Mart, Esma kızımızın ruhu ile güçlenecek. Afyon’dan yola çıkarken ne dedik. Bizim Rabiamızın dört ilkesi var; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik. Kimse operasyon düşünmesin karşısında bizi bulur. MHP sen bizden önce iktidardın. Bankaları batırdın. CHP genel müdürü onları anlamaz. Görev zararı diye geçiştirdiler batırdılar. 42 milyar dolar görev zararı önümüze geldi. 

Zorunlu tasarruf adı altında memurdan, işçiden 13,5 katrilyon kestiler. Başbakanlık koltuğuna oturdum önüme geldi. Devlet memura, işçiye nasıl borçlu olur dedim, ödedik. Üç kafadara söyleyeceğiz. Sabah akşam milleti dinleyin millet kar etmiyor. Kaset üretmeye devam edecekler. Üretsinler, yatsıya kadar bile yanmadı erken yakalandılar.’’ Başbakan Erdoğan, daha sonra Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Denizli Valiliği’nin ardından Başbakan Erdoğan kentten ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER