banner249

Ak Parti seçmenlerine inanılmaz sözler!

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, sosyal paylaşım sitesindeki Facebook adresinden Ak Partili seçmenlere inanılmaz sözler sarf etti.

Ak Parti seçmenlerine inanılmaz sözler!
banner240

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, Başbakan Erdoğan’ın Denizli’de yaptığı mitingin ardından sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama şok etkisi yarattı. Çaputçu, Ak Partili seçmenlerin yüzde 90’ının dünyadan bihaber yaşadığını, yüzde 10’unun da ahlak ve hukukun umurlarında olmamakla suçladı. 


İşte DEGİAD Başkanı Çaputçu’nun Ak Partili seçmenler için sarf ettiği o sözler, “AKP seçmeninin yüzde 20'sini kaybetti bence. Olan biteni gören bi miktar ahlaklı seçmen var elbet. Gerisi de Tayyip'in yaptığı hırsızlığı garipsemiyor. İki nedeni var. 

1) Kanıtlara yani tapelere eriş(e)meyen ve yorumla(ya)mayan milyonlar var bu ülkede. AKP seçmeninin yüzde 90'ı dünyadan bihaber yaşayan seçmen malum. Derdi geçim; taksitle notebook almış, borçlanmış ama akşam eve geldiğinde memlekette neler oluyor diye bakacağına ya aleti dekor yapmıştır ya da vtunnel'dan porno site kasıyordur. Geri kalan yüzde 10'u da her bi boktan haberdar ama düzene uyuyo. Ahlak, hukuk falan adamın umru değil. Gabbak gibi montaj olmayan telefon konuşmasına, kendi gururunu ve ahlakını kimseye çaktırmadan ayaklar altına alıp montaj diyebiliyor. Diyemez çünkü aksini, zübüktür çünkü o. 

2) Seçmen Tayyip'i gözünde halife bellemiş, onun ve bakanlarının aldığı %'li komisyonlar onlara helal diyor. Bunlar muhtemelen böyle bi fetvaya inandırılmış insanlar. Adam açık açık söylüyor ya, Tayyip hizmet etti götürsün diyor. Ahlak bu yani. İşin garibi bence Tayyip ve şurekası da bu komisyonculuğa helal gözüyle bakıyor. Onlara göre bu paralar namus paraları. 

Onlara göre bu paralar dava için kazanılmalı. Hak, hukuk, yetim hakkını onlar kendilerince böyle böyle kolluyor. Yani devletin kasasından çıkmayan ama ihale verilen kalantor müteahhitlerden alınan milyonlar analarının aksütü gibi helal. Nasılsa devlet ödemedi, Karadenizli müteahhit verdi. Yani görevi kötüye kullanıp rüşvet alma falan yalan, yok böyle bişey. Bırak görevi kötüye kullanmayı, göreve daha da şan şeref ahlak yüklediklerine inanıp karşılığında elin adamından aldıkları cukkayı yetime yurt yapacam diye legal bellemiş. 

Türgev nedir abi? Cemaat yurtlarına rakip oluşturmak ve sözde akgençlik yaratmak için devletten, belediyelerden, valilerden, ihale alan kalantor inşaatçılardan ve başbakanın görevini ve nüfuzunu kötüye kullanarak kendi şahsi ilişkilerinden yani sağdan soldan arsa bağışı sağlayıp yurt yapan bi vakıf. Gülen Cemaati ve RTE cemaatinin Türgev rekabeti neticesinde ortaya sürülen pislikleri izliyoruz bugün. Dolayısıyla devlet yönetenlerin ahlak anlayışı böyle olduğu müddetçe şunu bilin ki sizin tomalara su sağlayacak kaynaklarınız tükenene kadar bizler sokaklarda hak, hukuk ve özgürlük mücadelesi vereceğiz. 
1. Gezi geldi ve geçti ama 2. Gezi çok sert çarpacak sizin gibilere..."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER