banner249

Çaputçu özür diledi

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, Ak partili seçmenler hakkında sosyal paylaşım sitesindeki şahsi facebook adresinden söylediği ifadelerin maksadını aştığını belirterek özür diledi.

Çaputçu özür diledi
banner240

Çaputçu, sosyal paylaşım sitesindeki şahsi adresinden Ak Partili seçmenlerle ilgili ifadelerden dolayı özür diledi. Çaputçu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Facebook'daki şahsi hesabımda gündemde yer alan gelişmelere ilişkin duygusal olarak haddini ve kastını aşam bir yorumum oldu. Bahsettiğim görüşlerim, toplumumuzda artık maalesef had safhada görülen algı çarpıklığını anlatmayı amaçlamaktadır. Bu yorum içinde hakaret olarak algılanan sözlerimi düzeltmeye çalıştım. 


Ak Parti seçmeni olup da görüşlerimi okuyan ve hakaret olarak algılayan vatandaşlarımızdan özür dilerim. İçi dışı bir olan ve özgürce düşüncelerini ifade etmeye çalışan birisi olarak amacım kimseye hakaret etmek değildir. 

Yazımda adı geçen kişi ve kurumlar, gündemde tüm medyada herkesce yolsuzluk konuşmalarında adları zikredilenlerdir. Elbette memlekette olup biten her şeyden, her sade vatandaş kadar bilgiliyim ve endişeliyim. Ve bir vatandaş olarak, daha fazla, daha objektif, daha temiz, daha samimi ve hukukun denetlediği bilgilere ihtiyaç duyuyorum. Tek inancım hukuk düzenidir. 

Bu sebeple bağımsız yargıda aklanan her kişi ve kurumdan ve onlara inanan herkesten özür dilemeye hazırım. Şahsi düşüncelerimi yansıtan beyanatlarımın, STK başkanı sıfatımla bağdaştırılması kolaycılığına katılmıyorum. Zira tüm düşüncelerimi şahsi fikirlerim olarak açıkladığımı ve DEGİAD Camiasını bağlamadığını defalarca izah ettim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER