banner249

Bu ilçe göç dalgasına hazırlanıyor

Manisa’nın 100 bin kişilik nüfusuyla en büyük 5’inci ilçesi olan Alaşehir, ilçedeki tarım ve jeotermal faaliyetleri dolayısıyla hızlı bir göç almanın eşiğinde.

Bu ilçe göç dalgasına hazırlanıyor
banner240

Alaşehir Belediyesi ilçeye olabilecek yeni göç dalgaları öncesi yeni imar planları ile iki bölgede imar çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Önümüzde alabileceğimiz göç dalgalarına ve kalıcı bir nüfusa ulaşabilmek anlamında Alaşehir Belediyesi olarak hem imar, hem fen işleri hem şehrin görsel güzelliği anlamında bütün önlemleri alıyoruz” dedi. 


Manisa merkeze 90 kilometre uzaklıkta bulunan Alaşehir, 100 bin kişilik nüfusuyla Manisa’nın en büyük 5’inci ilçesi. İlçede yoğun tarımsal faaliyetler, gümrük kapısı ve jeotermal enerji santrallerinin elektrik üretmeye başlamasıyla birlikte hızlı bir göç dalgası bekleniyor. Geçtiğimiz dönem belediye meclis üyesiyken Belediye Başkanı olan ve 30 Mart yerel seçimlerinde seçilerek belediye başkanı olan Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir’in hızla geliştiğini ve bunun karşısında da belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER