banner249

Bu da ‘Kumlu Kuru’ temizleme!

Tüm dünyada hızla yayılan ve ham maddesi kum olan saf likit silikondan oluşan ‘Blusky/ GreenEarth’ kuru temizleme sistemi, Ege de ilk ve tek mağazasıyla İzmirlilerin hizmetine sunuldu.

Bu da ‘Kumlu Kuru’ temizleme!
banner240

Dünya çapında 10 bini aşkın mağaza ağıyla doğayı, çevreyi ve kendi sağlığını korumaya özen gösteren insanlar tarafından tartışmasız tercih edilen ‘Blusky/ GreenEarth’ kuru temizleme sistemi, Prof. Dr. Selma Tükel’in girişimleriyle İzmirlilerin hizmetine sunuldu. 


Giysileri kokutmayan, yıpratmayan ve renkleri soldurmayan ‘Blusky/ GreenEarth’ Kuru Temizleme Sistemi, insana ve doğaya zarar veren kimyasal temizleme yöntemlerinin aksine, çıkan tüm atıkları yeniden doğaya, yani ilk hali olan kuma dönüşüyor. 

BEBEK EMZİKLERİNDE KULLANILIYOR 
Prof.Dr. Selma Tükel’in girişimleriyle Karşıyaka Atakent 6440/3 sokakta faaliyete geçen ‘Blusky/ GreenEarth’ mağazasının, doğaya ve ekolojik dengeye özen gösteren İzmirliler tarafından ilgiyle karşılandığını söyleyen Prof. Dr. Tükel “GreenEarth temizleme solventi; hammaddesi kum olan saf likit silikondur. Bu madde bebek emzik ve biberonlarında, el kremlerinde de kullanılmaktadır. Kokusuzdur ve atıkları hava ile buluştuğunda, doğada tekrar hammaddesi olan kuma dönüşmektedir” dedi.

DÜNYA KİMYASAL TEMİZLEMEDEN UZAKLAŞIYOR 
‘Blusky/ GreenEarth’; ekolojik kuru temizleme sisteminin dünya çapında 7000’in üzerinde kullanıcısı olan bir marka olduğunu da söyleyen Prof. Dr. Selma Tükel, dünyanın kimyasal temizleme yöntemlerinden uzaklaştığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü, “Özellikle günümüz endüstrisi "PERC" olarak kısaltılan "perkloretilen" kimyasalının kullanımından uzaklaşmaktadır ve kuru temizlemede dört yöntem öne çıkmaktadır. Bunlar Hidrokarbon, sıvı CO2, %100 sulu yıkama ve sıvı silikon (GreenEarth D5)…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER