banner249

Bu coşku Başkarcı'dan aşağı akacak

Başkarcı'da düzenlenen tanıtım toplantısında büyük coşkuyla karşılanan Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammed Subaşıoğlu, Merkezefendi'nin en yüksek yeri olan Başkarcı'daki bu coşku kar topu gibi büyüyerek aşağı doğru akacak" dedi.

Bu coşku Başkarcı'dan aşağı akacak
banner240

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammed Subaşıoğlu, Başkarcı Belediye Düğün salonunda düzenlenen bilgilendirme ve tanıtım toplantısına katıldı. Yaklaşık 600 vatandaşın katıldığı toplantıda Subaşıoğlu, büyük bir coşkuyla karşılandı. Burada halka hitap eden Subaşıoğlu, "Seçim çalışmasını, Merkezefendi İlçesi'nin en yüksek yeri olan Başkarcı'dan başladık. Başkarcı'daki bu coşku kartopu gibi büyüyerek aşağı doğru Çeltikçi'ye kadar inecek. Bu coşkuyu tüm Merkezefendi İlçesi'nde yaşayacağız" dedi. 


MERKEZ EFENDİ'YE YAKIŞIR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ 
Denizli Merkez olarak bilinen bölgenin iki ilçeye ayrılacağının altını çizen Subaşıoğlu, Pamukkale İlçesi'nin ismini travertenlerden aldığını dile getirdi. Merkezefendi İlçesi'nin ise 1460 yılında Denizli sınırları içerisinde dünyaya gelen ve sonra da Manisa ve İstanbul'da yaşayan Merkez Efendi'den aldığını söyleyen Subaşıoğlu, "Merkez Efendi; fareleri korkutmaması için evinde kedi belememiştir. Bizim İlçemiz'in ismini aldığı bu büyüğümüzü, biz çok iyi biliyoruz. Biz de Merkezefendi İlçemizi aynı titizlikle yöneteceğiz. Merkez Efendi gibi kimseyi kırmadan, üzmeden böyle bir anlayış içinde belediyecilik yapacağız. Merkez Efendi'ye yakışır belediyecilik yapacağız" ifadelerini kullandı. 

SİYASETE DİPTEN GELİYORUZ 
Kısaca özegeçmişinden bahseden Subaşıoğlu, "2001'de Ak Parti'nin kurulum aşamasından beri Ak Parti'nin değişik yerlerinde görev yaptım. Bu partinin hemen hemen her yerinde görev aldım. Biz siyasete dipten geliyoruz. Biz yönetmeye değil hizmetkar olmaya talibiz. Birlikten kuvvet doğar. Merkezefendi de ortak aklı uzlaşmacı, her kesime eşit hizmet düsturunu ilke edinmiş adaletli bir belediyecilik sözü veriyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER