banner249

Bu çocuklar mucit olacaklar

Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonunda gerçekleştirilen “Genç Mucitler Aranıyor” İnovatif Fikirler Yarışması"nın tanıtım faaliyetleri kapsamında Forum Çamlık’ta açılan stant büyük ilgi gördü.

Bu çocuklar mucit olacaklar
banner240
Denizli İhracatçılar Birliği’nin “Genç Mucitler Aranıyor” İnovatif Fikirler yarışması tanıtım faaliyeti kapsamında Forum Çamlık AVM’de başlatılan flashmob gösterisinde önce çocuklar ve gençler mucit gösterisi büyük ilgi gördü. Genç mucitlerin fikirlerini özgürce sergilediği etkinliğe katılım oldukça fazla olurken, çocuk ve gençlerin hep birlikte yaptıkları danslar ilgi odağı haline geldi.

Alışveriş Merkezindeki vatandaşlar, kendilerini dans eden öğrencilerin içinde bularak kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Etkinlik sonunda ellerinde Türk Bayraklarıyla 10.Yıl Marşını birlikte söyleyen çocuklar ve gençlere AVM içindeki vatandaşların da eşlik etmesiyle muhteşem görüntüler ortaya çıktı. Gösteriye katılan öğrenciler çok büyük beğeni ve takdir topladı. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, etkinlik sonrası yaptığı konuşmasında, "İnovatif Fikirler Yarışması"nı önemsediklerini, gençlerde ve çocuklarda inovasyon bilincinin çok küçük yaşlarda tesis edilmesi gerektiğini ve bu yarışma ile amaçlarının keşfedilmemiş gücün ve potansiyelin ortaya çıkarılması olduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER