banner249

Taş üstüne taşı ilk başkan koydu!

Üst yapı çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde ilk kilit taşını Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş koydu.

Taş üstüne taşı ilk başkan koydu!
banner240

Serinhisar’ın kaderi değişiyor. Belediye Başkanlığı’na Mehmet Kobaş’ın seçilmesiyle çalışmalar her geçen gün hızlanıyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde kilit taşı döşeme ve bordür çalışmaları başladı. Başkan Kobaş, ilk kilit taşını kendisi koydu. Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin merakla beklediği tarihi gün nihayet gerçekleşti. 


Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşı yaşanan sıkıntılardan kurtaracaklarını söyledi. 

Kobaş, ilk kilit taşını döşedikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Sadece bunlarla sınırlı değil park bahçe, yol, su, kanalizasyon ve aydınlatma işlemlerine de girişimlerde bulunduk. Yaşanılabilir bir Serinhisar için kolları sıvadık. Büyüklerimizin de destekleriyle Serinhisar halkı, hak ettiği değeri görecek. Seçimden önce ne söz verdiysek hepsini gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER