banner249

Böyle fedakar müdür görülmedi!

Birçok insan hafta sonlarını tatil yaparak geçirmek isterken Torbalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Nazlı, tatil günlerini bile okulu için sarf ediyor.

Böyle fedakar müdür görülmedi!
banner240

Genelde hafta sonları birçok insan ‘günümü nasıl geçirsem?’ sorusuna cevap ararken Torbalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Nazlı bu sorunun cevabını bulmuş gözüküyor. Eline aldığı mala, çekiç, kürek gibi aletlerle okulun çevre düzenlemesini kendi elleriyle yapan Nazlı tam bir fedakar eğitimci profili çiziyor. 


Mesai saatleri dışında da okulu için çaba sarf eden Kamil Nazlı, okuldaki öğretmen ve öğrencilerin de büyük taktirini kazanıyor. Torbalı’da uzun yıllar Endüstri Meslek Lisesi Müdürü olarak görev yapan Nazlı, çevresi tarafından da çalışkan ve idealist kimliğiyle tanınıyor. Yaptığı çalışmalarla Endüstri Meslek Lisesi’nin çehresini değiştiren Nazlı, birkaç yıl önce atandığı Mesleki Eğitim Merkezi’ni de güzelleştirmek için kolları sıvadı.

Öğretmenlik hayatı boyunca görev yaptığı okulları güzelleştirme için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Kamil Nazlı“Öğrencinin okulunu bir yuva gibi görebilmesi ve kabullenebilmesi eğitimin kalitesi açısından çok önemlidir. O yüzden okulun dış görünümünün çok iyi olması gerekir ve bence hiçbir okul atıl bir görünüme sahip olmayı hak etmiyor” dedi. 

“DIŞ GÖRÜNÜŞ OKULUN SAYGINLIĞINI ARTTIRIR”
Torbalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Nazlı’yı hafta sonları ya da akşam saatlerinde okulunun bahçesinde elinde kazma kürekle görmek mümkün. Nazlı, okulun çevre düzenlemesi için yürütülen birçok çalışmada kendi emeğinin olduğunu söyledi.

Öğrencilerinin daha nezih bir ortamda eğitim görmesi için büyük çaba gösteren 62 yaşındaki Kamil Nazlı, “Bir insan her zaman güzel bir yerde eğitim görmek ister. Kendisini rahat ve güvende hissedebildiği ortamda her birey başarılı olur. Bununla birlikte dışarıdan bakıldığında bir okulun iyi görünmesi önemlidir. Çünkü dış görünüşü okulun saygınlığını arttırır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER