banner249

Böyle bir olayı affetmem!

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Yatağan Mahallesi’nde belediye iş makinasıyla yapılan kaçak kazı hakkında konuştu. Kobaş, belediye bünyesinde bir inceleme başlattıklarını belirterek, “Kaçak kazıya kim yada kimler karıştıysa bunun bedelini ödeyecek. Böyle bir olayı asla affetmem” dedi.

Böyle bir olayı affetmem!
banner240

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, belediyeye ait iş makinasıyla Yatağan’da yapılan kaçak kazı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Kobaş, bir vatandaşın tarlasında yapılan kaçak kazının belediye iş makinasıyla yapıldığını hatırlatarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hangi vatandaşımız bizden iş makinası talep ettiyse onlara bu iş makinasını tahsis ettik. 


Ancak son yaşanan olay bunlardan çok farklı. Tarlasına havuz yaptırmak isteyen bir vatandaşımız belediyeden iş makinası kiralamıştır. İş makinamız söz konusu yerde iki kez kazı yapmıştır. Bu kazıda iddia edildiği gibi adı geçen bazı belediye personellerimiz de var. Bununla ilgili inceleme başlattık. İnceleme sonunda gereğini mutlaka yerine getireceğim. 

Aynı zamanda Emekli bir Albay olarak böyle bir olayın suç olduğunu en iyi bilenlerdenim. Belediyemizin iyi niyetli bu hizmetini suiistimal ederek iş makinalarını böyle bir olayda kullananları belediye çalışanı bile olsa affetmeyeceğim ve gereğini mutlaka yapacağım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER