banner249

Birtan Şahan’dan öğretmenlere jest

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kendisinin de eğitim görüp mezun olduğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetimi ve Öğretmenlere kahvaltı verdi.

Birtan Şahan’dan öğretmenlere jest
banner240

Siyasetin hız kazandığı şu günlerde mezun olduğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenlerini öğretmenler günü nedeniyle sabah kahvaltısında buluşturan Birtan Şahan eğitimcilerin gönlünü kazandı. Eşi Feride Şahan’ın da öğretmen olması nedeniyle eğitim camiasını yakından tanıdığını belirten Şahan, “Çocuklarımızı eğiten, bizlere emek harcayıp bugünlere hazırlayan öğretmenlerimize unutmak mümkün mü?” dedi. 


AK Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Halise Akar’ın da katıldığı kahvaltıya Okul Müdürü Emin Önder, Md. Yrd. Zafer Dumlupınar ve Okul Aile Birlik Başkanı Yıldıray Turhan’da katıldı. 

Yerel seçimlerin hız kazandığı günümüzde siyaseti bir süreliğine ayırarak Pazar sabahını öğretmenlere ayırdığını belirten Birtan Şahan, "Milletin geleceği toplumların geleceği öğretmenlerin ufkuna bağlı. Öğretmenlerimizi unutmak, geçmiş ile geleceğimiz arasındaki köprüleri yıkıp atmaktır” dedi. 

Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere çeşitli hediye ve birer buket çiçek sunan Şahan kahvaltıda eşine de sürpriz yaptı. Kahvaltıya katılan öğretmenler adına çiçeği alkışlar arasında eğitimci olan eşi Feride Şahan’a verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER