banner249

Belediyespor pür neşe

spor toto 2.lig kırmızı grup 8.hafta maçında beypazarı Åžekerspor’u 2-0 yenerek puanını 13’e çıkaran denizli belediyespor, averajla 4.sırada yer alırken, sessiz ve derinden çıkışını sürdürdü. denizli b

Belediyespor pür neşe
banner240
Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 8.hafta maçında Beypazarı Şekerspor’u 2-0 yenerek puanını 13’e çıkaran Denizli Belediyespor, averajla 4.sırada yer alırken, sessiz ve derinden çıkışını sürdürdü. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, 2-0 kazandıkları Beypazarı Şekerspor maçı sonrası yaptığı açıklama da, ‘ Haddimizi bilerek oynadık. Sahada ne yaptığını bilen, dengeli bir takımız. Daha farklı kazanabilirdik. Takımda ki iyi arkadaşlık sahaya yansıyor. Beypazarı öyle kötü bir takım değil. 9.hafta ‘Bay’ takımız. Önümüzdeki haftalarda da aynı başarıyı gösterip, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İlk yarı sonu için koyduğumuz 20 puan hedefine ulaşmak istiyoruz. Geçen yıl 3.ligde olduğu gibi, bu yıl da takımın önüne büyük hedefler koyup, futbolcuları gereksiz baskı altında kalmasını istemiyoruz. Biz yolumuza devam ediyoruz. Gelecek günler ne gösterir bilinmez. Her şeyin hayırlısı. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Belediyespor’u destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum’ dedi.

‘YUKARI YÖNDE İLERLEYECEĞİZ’
Denizli Belediyespor antrenörü Yaşar Güngör ise, lige tutunabilmek için çalıştıklarını vurgulayarak, şunlaro söyledi: ‘ Benim için en sevindirici olan sahamızda üst üste ikinci maçımızı da kazanmak. İçerde de galip gelebilen bir takım olduk. Gol yemeden kazanmamız da çok önemli. Hücum yönümüzü geliştirmeyi de öğreniyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde iyi bir yerde tutunabilmek. İlerisi bizi hangi hedeflere götürür bilinmez ama biz bundan böyle aşağı değil yukarı yönde ilerlemeye çalışacağız’ Denizli Belediyespor çalışmalarına Salı günü öğleden sonra başlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER