banner249

Karaca, “Bu ‘İptal’ anlaşılır gibi değil”

denizli gazeteciler cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında atatürkçü düşünce derneği denizli Åžubesine sivil toplum örgütleri ve siyasi pati temsilcilerinde de destek geldi. atatürkçü düşünce derne

Karaca, “Bu ‘İptal’ anlaşılır gibi değil”
banner240
Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesine sivil toplum örgütleri ve Siyasi pati temsilcilerinde de destek geldi. Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Gülizar Biçer Karaca, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşandığını belirterek, Van depreminin bahane edilerek yayınlanan genelge ile her yıl düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet kutlamalarının iptal edilmesinin anlaşılır ve kabul edilebilir olmadığını söyledi.

Karaca, “ Her bir üyemiz hiçbir şey bulamazsa da eline tutacağı yanan bir kibrit çöpü ile de olsa Cumhuriyet’in sokaklar arasında ışık saçmasına Türk ulusu ile buluşmasını sağlayacağız” dedi. Cumhuriyet ve kazanımlara karşı gizli açık her türlü saldırıya birlikte baş koyma çağrısında bulunan Karaca, “ Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağımıza olan inancımızla, Cumhuriyete yönelik gizli ve açık yürütülen saldırıları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER