banner249

İçme suyuna 3 yıldır zam yapmıyor

belediye başkanı abdülkadir uslu, kızılcabölüklülerin büyük maddi sıkıntı içinde bulunduğunu belirterek, “torba yasa diye adlandırılan yasadan yararlanarak bu taksitlendirme fırsatını değerlendirmek i

İçme suyuna 3 yıldır zam yapmıyor
banner240
Belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklülerin büyük maddi sıkıntı içinde bulunduğunu belirterek, “Torba yasa diye adlandırılan yasadan yararlanarak bu taksitlendirme fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlarımız taksitlendirmelerini yaptılar ama ödemede zorluklar yaşıyorlar, birçoğunun ödemelerini düzenli devam etmeleri zor gibi görünüyor. Öte yandan da belediye gelirlerine; su, kira ve reklam gelirlerinin katkısı küçümsenemez. Değerlendirmelerimizi yaparken bu noktaları iyi değerlendirelim. İki yıldır biz fedakârlık yapıyoruz, bunu üçüncü yıla taşıyalım mı? “dedi.

Meclis üyelerinin görüşlerini açıklamasından sonra tekrar söz alan Başkan Uslu, “Düşük oranda yapılacak zammın ya da su ve kira dışında yapılacak zamların fazla anlam taşımayacağını ifade ederek; “görünen o ki bu dönem de sıfır zam yapacağız.” dedi.
Yapılan oylama sonucunda “sıfır zam önerisi” oy birliği ile kabul edildi. Bu kararla birlikte Kızılcabölük’te üç yıldan bu yana içme sularına zam gelmiyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER