banner249

Başkanlardan kadınlar günü mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Denizli Belediye Başkanları mesaj yayınladı

Başkanlardan kadınlar günü mesajı
banner240

OSMAN ZOLAN KADINLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati bir ömür boyu fedakarca, hiç karşılık beklemeden veren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Cenneti annelerin ayakları altına seren bir dinin mensupları olan bizler kadınlarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hayatın ayrılmaz bir parçası, fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakar kadınlarımız en değerli varlığımızdır" dedi. Başkan Zolan, "Cenneti annelerin ayakları altına seren bir dinin mensupları olarak bizler kadınlarımız için ne yapsak azdır. Bu vesile ile kadim medeniyetimizden bugünlere kadar toplumumuzun şekillenmesinde büyük rol oynayan, Fatma Yıldız'dan Hayme Hatun'a, Nene Hatun'dan Çete Emir Ayşe'ye kadar bugünlere gelmemizde hayatlarını hiçe sayan ve büyük fedakarlıklar gösteren tüm kahraman kadınlarımızı da rahmetle anıyorum" diye konuştu. 

GÜRLESİN’DEN ŞEFKATİN, FEDAKARLIĞIN, SEVGİNİN SİMGESİ OLAN KADINLARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR“
Şefkatin, fedakarlığın, sevginin simgesi olan kadınlarımız en değerli varlıklarımızdır” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Gün dolayısıyla 8 Mart Günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde defile, konser ve sürpriz içeriği ile özel bir program hazırladıklarını belirten Başkan Gürlesin, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. 

Kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları söyledi, “Kadınlar her şeyimiz. Kadınsız bir hayat düşünülemez.Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın, eşlerimizin yüzünü güldürmek, bizim medeniyet vazifemizdir. Sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. 

Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiştir. Toplumumuzda kadınlarımız aile hayatında, toplumsal ve siyasal hayatta belirleyici bir rol üstlenmiştir. Bu kapsamda Pamukkale Belediyesi olarak kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, Kadınlar Gününüzü kutluyorum.”dedi. 

MUHAMMED SUBAŞIOĞLU, KADINLARIMIZ TOPLUMUMUZUN TEMEL TAŞI
Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsuru olmaktadır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerinde temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Tarihimizin her devrinde kadınlar, aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunmuştur. Bu anlamda fedakârlıklar ortaya koyan özellikle Türk kadını takdir kazanmıştır. Kadınlarına değer veren toplumların, hak ettiği şekilde yükseleceği gerçeği vardır. 

Kurtuluş Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olan kadınlarımız bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir. Bu açıdan inancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumu ifade ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER