banner249

Koçoğlu, kadınlar toplumun mihenk taşıdır

Denizli Sağlık Sen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya geldiği toplantıda konuşan Başkan Metin Yüksel Koçoğlu, " Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsuru olmaktadır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerinde temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır." dedi

Koçoğlu, kadınlar toplumun mihenk taşıdır
banner240

Denizli Sağlık Sen Kadın Kollarının düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği North Point Otelde kahvaltı programı ile yapıldı. 


Denizli merkez ve tüm ilçelerden bayan üyelerin katıldığı etkinlikte Denizli Sağlık Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu,Kadın Kolları Başkanı Hülya Ocakoğlu ve konuşmacı olarak Gülümser Gökçe Acar katıldı. 

Açılış ve konuşmasının ardından konuşan Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar günün önemini Sağlık Sen olarak Çalışma Sahalarında çalışanlarının % 60’nın bayan olduğunu ve kadınlara yönelik mesleki ve özlük haklarında yapınan iyileştirme ve kazanımlardan bahsetti.Kadına yönelik şiddetin her türlüsünü lanetleyen Koçoğlu, Doğumdɑn ölüme kɑdɑr her hɑyɑtın her ɑnındɑ vɑrlıklɑrını hissettiğimiz, bizi biz yɑpɑn değerli kɑdınlɑrımızın bu özel gününü yürekten kutlɑrım." dedi 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Gülümser Gökçe Acar 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak Sağlık Sen ailesinin içerisinde bulunmaktan duyduğu mutluğu ifade etti.
Aile ve kadının toplum içindeki önemini belirten bir konuşma yaptı. 

Denizli Sağlık Sen, Denizli merkez ve tüm ilçelerde çalışan 450 bayanın katılımıyla düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kadına şiddetin son bulması temennileriyle sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER