banner249

TALISMAN Sadıkoğulları’nda!

Sadıkoğulları Otomotiv’de meraklıları ile buluşan Renault Talisman göz alıcı tasarımı ve eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan inovasyonlar ile dikkat çekiyor.

TALISMAN Sadıkoğulları’nda!
banner240

Mart ayında satışa sunulan Talisman hakkında bilgi veren Sadıkoğulları Renault Satış Müdürü Kamuran Yüksel, “TALISMAN, eşsiz sürüş özellikleri, dinamik, çevik ve sıra dışı sürüş konforu yaşatan 4Control dört tekerlekten manevra sistemini elektronik süspansiyon ile bir araya getiren D-segment otomobil.Sürücünün ruh haline uyum sağlayan Multi-Sense teknolojisi sayesinde eşsiz sürüş keyfi sunuyor.Sürüş keyfine katkıda bulunan dizel motorların yakıt tüketimi 3.6 litre/100 km. Cömert ön koltuklarda göz alıcı döşeme ve sınıfının en kapsamlı özellikleri bulunuyor (masaj, ısıtma, havalandırma)” dedi. 


“Dikkatleri üzerinizde toplamaya hazır olun” diyen Yüksel, Renault Talisman’da sürücü ve yolcuların konforu düşünülerek tasarlanmış zarif bir sedan ve şık hatlarının yanı sıra kendine özgü LED farlarıyla öne çıktığını belirtti. Kusursuz çizgileri, uyumlu hatları ve geniş kabini ile herkesi kendine hayran bırakacağını söyleyen Yüksel, Renault Talisman’ın kaputtan bagaja kadar dinamik ve modern bir otomobil olduğunu kaydetti. 

Yüksel, “Talisman, Touch ve Icon olmak üzere iki donanım paketiyle otomobil severlerin karşısına çıkarken, 10 farklı renk seçeneğine sahip.Touch paketinde; yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, elektronik klima, elektrikli park freni, ön ve arka park sensörleri, eller serbest park sistemi, cruisecontrol ve 7'' dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Siyah kumaş koltuklar ve koyu renk iç ambiyans ve açık renk döşeme opsiyonuna sahip.Icon paketinde; otomatik uzun&kısa farlar, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, geri görüş kamerası, headupdisplay, deri koltuklar, eller serbest açılan bagaj sistemi, Renault Multisenseteknolojisive 8, 7'' dikey yerleştirilmiş dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Standart siyah deri ya da opsiyon kahverengi deri koltukları içeriyor. 

Renault Talisman’ı yakından keşfedip test sürüşü yapmanız için sizi İzmir Yolu üzerinde bulunan Sadıkoğulları Renault Plazamıza bekliyoruz” dedi. Renault Talisman için belirlenen başlangıç fiyatı 100.500 TL.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER