banner249

Başkan dediğin böyle olur!

Denizli’nin Güney İlçesi’nde Belediye Başkanı Halil Ayhan, Türkiye’de eşine az rastlanır başkan modeliyle dikkat çekiyor. 

Başkan dediğin böyle olur!
banner240

Denizli’nin Güney İlçesi’ne başkan olduğu günden bu yana sıra dışı özellikleriyle toplumun tüm kesimleri tarafından taktir edilen Başkan Halil Ayhan, özellikle öğrencilere verdiği desteklerle dikkat çekiyor. 
Başkan Ayhan, gençlerin geleceğine yönelik, zihinsel ve fiziksel gelişimi destekleyen projeleri hayata geçirmek için önemli çalışmalara imza atıyor. 

BU İLÇEDE ULAŞIM BEDAVA!
Türkiye'de ulaşımın bedava olduğu tek ilçe Güney. Başkan Halil Ayhan, Yaklaşık 9 yıldan bu yana ulaşımın bedava yapıldığı ilçede bu kez yaptırdığı kapalı yüzme havuzu ve fitness salonuyla bu hizmeti yine vatandaşlarına ücretsiz veriyor. Başkan Ayhan şu ifadelere yer verdi, “2020 yılında inşaatına başlayıp 2021 yılında hizmete aldığımız 1200 metrekarelik bay bayan çocuk kapalı yüzme havuzumuzu halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizde yaşayan herkesin yüzme öğrenmesine olanak sağladık" diyen Belediye Başkanı Halil Ayhan, "Yüzme havuzuna ulaşım belediye tarafından karşılanıyor. Kursiyerlerimize yüzmeyi öğreterek spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Her yıl yüzlerce insanımıza yüzme sporunu öğretiyor, fitness salonlarımızdan faydalanmalarını sağlıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler 'önce insan' odaklı hizmetlerdir" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER