banner249

Başkan bu kaçıncı söz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları projelerden çok yapmadığı sayısız projelerle gündemden düşmüyor. Zolan, 2019’da verdiği birçok sözünü yerine getiremedi.

Başkan bu kaçıncı söz!
banner240

Başkanlıkta beşinci yıla giren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vaat ettiği 258 dev projeden birçoğunu yerine getiremedi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Dev Ulaşım projesi olarak tanıttığı Güney Çevre Yolu Projesi, aradan geçen 5 yıla rağmen yapılamadı. 

ARTIK FAVORİ DEĞİL!
2019’da Cumhur ittifakının adayı olarak yeniden seçilen Zolan, o dönemde 258 projeyle gövde gösterisi yapmıştı. Başkanlıkta beşinci yıla giren Zolan, yaptıkları birkaç projeden çok yapamadığı projelerle konuşuluyor. Verdiği birçok sözü yerine getiremeyen Zolan, gelecek seçimlerde Ak Parti’nin favori belediye başkanı olma ihtimalini büyük oranda zayıflattı. 

O DÖNEMDE NE DEMİŞTİ!
Başkan Zolan, söz konusu Güney Çevre Yolu Projesini hem çevreci hem de rahat olarak ifade etmişti. Zolan, proje tanıtım töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vermişti, “Şehir içi trafiğinin rahatlaması amacı ile şehrin güneyinden geçecek yeni bir çevre yolu yapılacak. Yeni çevre yolu, Üçler bölgesindeki çevre yoluyla bağlantılı ve devamı niteliğinde olacak. Çevre yolu, Hallaçlar bölgesinden başlayıp Bereketler, Şirinköy, Yenişehir, Servergazi, Gerzele ve Kınıklı’dan geçip, Antalya bulvarına bağlanacak. Çevresel hassasiyetler dikkate alınarak, Denizli’nin akciğeri konumundaki Çamlık’ın altından tünel yöntemi ile geçilecek. Başkan Zolan, bu çevre yolunda doğaya büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtirken, “Askeri sahadan ikinci bir yol geçecek ve Çamlık’a ulaşacak. Doğa hassasiyetimiz üst düzeyde olduğundan, Çamlık bölgesindeki geçişin tamamını tünelle yapacağız.  Bu çevre yolu ile çevreye hiç zarar vermeden önemli bir eksiği gidermiş olacağız.” 

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER DEV PROJELER!
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2023, 23:54

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER