banner249

Başbakan Erdoğan geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayının ortasından itibaren büyükşehir statüsü kazanan illere gezi düzenleyeceği belirtildi.

Başbakan Erdoğan geliyor
banner240

Başbakan Erdoğan’ın Eylül ayının ortasından itibaren Aralık ayı sonuna kadar Büyükşehir Yasası ile büyükşehir unvanına kavuşan Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van illerini ziyaret etmesi bekleniyor. 


AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk de Başbakan Erdoğan müjdeler vermek için Muğla’da olacağını belirterek, “Sayın Başbakanımız 30 Kasım- 1 Aralık tarihlerinde 2 gün Muğla’da olacaktır. Yeni müjdele vermek ve açılışlar yapmak için Muğla halkıyla buluşacaktır. Milletin lideri Muğla ve ilçelerinde olacak, Başbakanımızı hasretle bekliyoruz” dedi. 

“MUĞLA İLÇELERİNİ DE ZİYARET EDECEK” 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Kasım veya 1 Aralık tarihlerinde Muğla'ya gelmesinin planlandığını kaydeden Öztürk, Başbakan Erdoğan'ın Marmaris ve diğer ilçeleri de ziyaret edeceğini Kordon'da halkla yürüyeceğini bildirdi. Öztürk, daha önce Fethiye'de olduğu gibi Marmaris'te de halkın Başbakan Erdoğan'ı bağrına basacağına inandıklarını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER