banner249

Mehmet’in katilleri yakalandı!

Manisa'da iki gün önce pompalı tüfekle öldürülen gencin katil zanlıları yakalandı.

Mehmet’in katilleri yakalandı!
banner240

Olay, 30 Ağustos günü gece 21.00 sıralarında meydana geldi. Merkez Molla Şaban Camii’nin yakınlarındaki parkta arkadaşlarıyla birlikte oturan Mehmet.A. (27), daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen M.Ç. (22) ve U.K. (22) tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı. 


M.A.’yı ağır yaralayan zanlılar, daha sonra 45 M 4698 plakalı otomobil ile birlikte kaçmaya başladı. Polisle silahlı kovalamaca yaşayan M.Ç., Saruhanlı ilçesinde araçtaki arkadaşları U.K, E.Ç. ve B.K. ile birlikte kıskıvrak yakalandı. 

Kovalamaca sırasında M.Ç.’nin kullandığı otomobilin tekerleklerine polisin ateş ederek patlattığı ve patlak tekerlekle Saruhanlı’ya kadar kovaladığı öğrenildi. Pompalı tüfekle saldırı sonucu sol omzundan ağır yaralanan M.A. ise, kaldırıldığı Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

Yakalanan M.Ç., U.K. ile arkadaşları E.Ç. ve B.K. ise geniş güvenlik önlemleri altında sağlık raporu almak için Manisa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet ekipleri hastanede güvenlik çemberi oluştururken, katil zanlısı ve arkadaşları sağlık raporu aldıktan sonra adliyeye sevk edildi. 

Zanlı M.Ç.’nin emniyetteki ilk sorgusunda M.A.’yı kendisinin vurduğunu itiraf ettiği öğrenilirken, kendisiyle birlikte yakalanan U.K., E.Ç. ve B.K.’nin hırsızlık ve gasptan sabıkalarının bulunduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER