banner249

Kalabak Çayında can pazarı

Aydın-Muğla karayolu Çine Kalabak Köprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı.

Kalabak Çayında can pazarı
banner240

Köprüden dereye uçan otomobildekiler, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları araçtan çıkarılarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ve ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 


Kaza sabah saatlerinde Çine şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın istikametinden Muğla istikametine seyir halinde olan Reşat K. yönetimindeki 09 AH 928 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak Kalabak çayına düştü. 

Önce trafik lambasına ardından, köprü korkuluklarına çarptıktan sonra dereye düşen otomobilin sürücüsü Reşat K. ile araçta bulunan ve Yavuz G. Ve İlhan İ. Ağır yaralandı. Hurdaya dönen araçta sıkışan yaralılar, olay yerine çağrılan Çine Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile deredeki araçtan çıkarılabildi. Çine ve karpuzlu’da konuşlu bulunan ambulanslarla Aydın’a sevk edilen yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, düz yolda meydana gelen görenleri şaşırttı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER