banner249

Bahçeşehir Koleji'nden muhteşem fırsat

Bahçeşehir Denizli Koleji Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, 2014-2015 eğitim öğretim yılında okul bünyesindeki Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencilerinin liseden mezun olduktan sonra Washington ve Berlin Bahçeşehir Üniversitelerine yüzde 50 bursla kaydolabileceklerini söyledi.

Bahçeşehir Koleji'nden muhteşem fırsat
banner240

 Eğitim sektöründe 20 yıllık tecrübesiyle dikkat çeken dünya okulu Bahçeşehir Koleji, Denizli’de basın toplantısı düzenledi. Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, okullarının Denizli’deki eğitim çıtasını her geçen gün yükselttiğini belirterek, "2013-2014 yılında açılan Bahçeşehir Koleji Denizli Kampüsümüz akademik başarıyı hedefleyen eğitimi, bilim müzesi, fen ve teknoloji laboratuvarları, spor alanları ve sosyal hayatı ile Denizli’nin en gözde okulu olmayı başardı. 


Anadolu lisemizin gördüğü ilgi ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi tekrar gösterdi. Bahçeşehir Koleji Denizli Anadolu Lisesi hem üniversite hayatına hem de kariyer hayatına hazırladığı öğrencilerini dünya vatandaşı olarak yetiştirecek’’ dedi.

 Bahçeşehir Koleji olarak ‘anaokulundan üniversiteye, yaşam boyu kaliteli eğitim’ sözü verdiklerini ifade eden Saygılı, "2014-2015 eğitim yılında Bahçeşehir Koleji Denizli Anadolu Lisesi'ne kayıt olacak öğrencilerimiz, hayatına büyük bir avantaj ile başlayacak. Bildiğiniz gibi Bahçeşehir Üniversitesi 9 fakültesi ve 2 yüksekokulu ile Türkiye’nin en başarılı öğrencilerinin tercihi olurken, uluslararası alanda elde ettiği başarılarla da adından tüm söz ettiriyor. 

BAU International Washington ABD üniversitesi olarak açılırken, BAU International Berlin de Alman üniversitesi olarak hizmet vermeye başladı. Böylece ilk defa bir Türk üniversitesi ABD ve Almanya’da, bu ülkelerde resmi olarak geçerli diploma verecek.

 Bize kayıt yaptıran öğrenciler bu okullarda yüzde 50 burslu okuyabilecek. Bu hem Türkiye için hem de Türk öğrenciler için büyük bir fırsat. Bu fırsattan 2014-2015 eğitim yılında Bahçeşehir Koleji Denizli Anadolu Lisesi’ne kayıt olan öğrencilerimizin faydalanabileceğini sizlere açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum.

 Bahçeşehir Koleji Denizli Anadolu Lisesi mezunlarımız Türkiye’nin en kalitelini eğitimini alırken, dünyada söz sahibi olabilecekleri bir kariyer fırsatı ile üniversite hayatlarına başlayacaklar’’ diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER