banner249

Aydem’den bayrama özel ekip

Aydem tarafından, Kurban Bayramı süresince müşterilerinin sorunlarına anında çözüm bulmak için kurulan özel müdahale ekipleri 7/24 kesintisiz hizmet verdi.

Aydem’den bayrama özel ekip
banner240

AYDEM, Kur­ban Bay­ra­mı sü­re­sin­ce, 44 44 186 Çözüm Mer­ke­zi ara­cı­lı­ğıy­la müşterilerinin talep, öneri ve şikâyetlerini anın­da de­ğer­len­dir­di. Genel olarak önem­li bir elekt­rik ke­sin­ti­si­nin ya­şan­ma­dı­ğı Denizli’de, Aydem ekipleri 24 saat esa­sı­na göre görev yapa­rak müş­te­ri­le­rin so­run­la­rı­nın çö­zül­me­si­ni sağladı. 


Kur­ban Bayramına özel kurulan arıza bakım ekip­le­riy­le müşterilerinin so­ru­nlarının çözüldüğü­nü söyleyen Aydem Genel Mü­dü­rü Mesut Güzel, “Kur­ban Bay­ra­mı öncesinde tüm ted­bir­le­ri­mi­zi aldık. Özel arıza mü­da­ha­le ekip­le­ri­miz müş­te­ri­le­ri­mi­zin bayramlarını rahat ve hu­zur­lu ge­çir­me­si için ta­ti­l gözetme­den görev yaptı. 

Bayramın üçüncügünü Denizli İl genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle İl merkezi, Çal, Buldan, Acıpayam ilçelerinde direk yıkılmaları, iletken kopmaları meydana gelmesine rağmen, özel ekiplerimizin anında müdahalesi ile kısa süre içerisindearızalar giderilmiştir.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER