banner249

Artık Denizli’nin de bir bakanı var!

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Erasmus Koordinatörleri tarafından her yıl yapılan değerlendirme ile 4 bakanlık seçildiğini ve Pamukkale Üniversitesi'nin de bakanlık olarak ilan edildiğini söyledi.

Artık Denizli’nin de bir bakanı var!
banner240
Uluslararasılaşmanın klasik anlamda öğrenci hareketliliği olduğunu belirten PAÜ Rektörü Hüseyin Bağcı, “Erasmus'a giden personel sayısı 2004 yılında sekizken 2013 yılında 257’ye çıkmıştır. Bu personel hareketliliğinde Avrupa’nın 3 bin 600 üniversitesi arasından PAÜ, Türkiye’de ikinci ve Avrupa’da 89. sıraya yükseldi.” şeklinde konuştu. 

Toplantıda önemli bir müjde eden Prof Dr. Hüseyin Bağcı, Pamukkale Üniversitesi'nin bakanlık olduğunu ve bir öğretim görevlisinin de bakanlığını duyurdu. Erasmus Koordinatörleri tarafından her yıl yapılan değerlendirme ile 4 bakanlık seçildiğini ve Pamukkale Üniversitesi'nin de bakanlık olarak ilan edildiğini ifade eden Rektör Bağcı, "Erasmus programları kapsamında her yıl Erasmus Koordinatörleri tarafından 4 dünya üniversitesi bakanlık olarak seçiliyor. Bu yıl koordinatörler tarafından çalışmalara göre yapılan değerlendirmeler neticesinde İngiltere, Portekiz, Yunanistan ve Türkiye bakanlıkları aldı.Türkiye'den Pamukkale Üniversitesi Bakanlık olduk ve öğretim görevlimiz Prof. Dr. Selçuk Toprak bakan olarak seçildi" dedi. 

Bağcı, bilgilendirmenin ardından kısa bir süre sonra resmî açılışı yapılacak olan Pamukkale Teknokent’i, Genel Müdür Doç. Dr. Hasalettin Deligöz’le birlikte basın mensuplarına gezdirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER